و اگر شیخ من زبان باشد
منبر شیخ هم دهان باشد
شیخ من کاسه کوزه اش هر روز
سر منبر شکسته خواهد شد
(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
و اگر شیخ من زبان باشد
منبر شیخ هم دهان باشد
شیخ من کاسه کوزه اش هر روز
سر منبر شکسته خواهد شد
(sm120)
خفه شو ..
(sm115)
(sm50)
فکر تو ک...رم کرد ...
نه ندیده بودم عااالی بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیسا کودرو (sm19) ورگارا (sm2)
راسل کرو و کریستن استوارتم خیلی خوب بودن (sm30)
بقیه قسمتاشم هست بشین ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها کلی خندیدم(sm2)
استوارت عالی بود(sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز زنده ای؟(sm2)نکنه منصور میخواد اهنگ بده باز اومدی تبلیغ(sm2)
نفسی میاید (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هستم چک می کنم ولی فضای انجمن و کاربراش مسمومه ترجیح می دم زر نزم (sm2)
پس نطقتو کور کردن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر بزن شاد شیم(sm120)
نه این تشخیص خودم بود که فضا شخمیه (sm2)نقل قول:
سگ تو استدلالت (sm2)نقل قول:
خشی یه لحظه یوزرت دیدم فکر کردم هادی کُشکی خودمونه خواستم با یه فحش تر تمیز ابراز محبت کنم که یه بار دیگه یوزرُ خوندم دیدم خشیِ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) سگ تو روح ذهنیتت حسین یه ذره هم عوض نشدی (sm2)(sm2)نقل قول:
(sm50) کاش امروز میومد البوم
⚽
بیشعورا امسال لیگ انگلیسو پخش نمیکنن
������������✊����������������������������������� �������✊������������☄️���������������������� �������������������������������������������������� ������������☝������������������✍������✍����� �������������������������������������������������� �����������������������♀️������������������ ������������������������������������������♂� �������������������������♀️������������� ��️������������������������������☂️��������� �������������������������������������������������� �������������������♀️������������♀️� ��������♀️������������♂️������������ ������️������������️������️������️⏲️�� ����������������������������������������⌚������� ��������������������������������������������❤️ ������������������������������❣️�������������� �������������������������������������������������� ��������������✳️♻️‼️⁉️❔❓❗〽 ️⚠️������⚜️⬅️⏯️5️⃣*️⃣��� ���☑️➕������™️������➗������▫️����� �������������������������������������������������� �����
عژب شیزی را انداختم ..❗❗❗❗
چاووشی میخواد البوم بده قبل محرم؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
په نه په اسم ترکاس فک کونم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عادل فک کونم ترکونده ..
نه اسم ترکا نیست باو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فایل سولوهاییه که عادل زده
تف تو تشخیصت(sm2)نقل قول:
تف تو کیونت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچکی ندونه فکر میکنه مثل اصحاب کهف 300 سال بعد برگشت.. خیله خب بابا.. 1 سال تهش نبودی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش و ای کاش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین ⚽ ی که زدی تو کیونت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زده نمیدونم چی قبل کر... گیتار سولو و ...
این میگه اسم ترک(sm2)
روزنامه سازندگی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)ایول عادل روحنواز امیدها بیشتر شد
این تیم جهانبخش اینا خیلی شخمیه
10 دقیقه بازیشونو دیدم .. بیشتر از 3 تا پاس نمیتونستن بدن.. از شیوه بکش زیرش استفاده میکردن کلا.. فکر کنم چیزی که تو امار زده بود تو 90 دقیقه ی شوت داخل چارچوبم نداشتن(sm2)
چجوری بین برایتون و لستر جهانبخش برایتونو انتخاب کرد؟(sm2)نقل قول:
فقط میتونم بگم خیلی کصخلی به خرج داد... فکر کردم تیمش درست حسابی... الکی رفت اینجا... لستر راستش خالیه کامل... حداقل تا نیم فصل کامل دست خودش بود... تازه میگفت پیشنهادشونم بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا کلا دفاعیه تیمشون
امیدوارم سقوط نکنن.. دوباره بره چمپیونز شیپ بازی کنه(sm120)
mohsen ye tike az ebrahim ro post gozashteh(sm132)
(sm81)
شعر از اوناس که 90% پس میزنن(sm2)
یا امامزاده بیژن(sm88)
اوه اوه(sm81)
معلومه مجوز نمیدن به این شعر دیگه کاملا وضع ملت و این نظام نشون میده همین یه تیکه(sm50)
چه گل خوشکلی زد اینتر