امین من هنوز تو نوشتن دارم تجربه میکنم ، هنوز خیلی سخت میتونم یه کار خوب بنویسم
هر چند نسبت به قبل روند نوشتنم با کیفیت تر شده
نمایش نسخه قابل چاپ
امین من هنوز تو نوشتن دارم تجربه میکنم ، هنوز خیلی سخت میتونم یه کار خوب بنویسم
هر چند نسبت به قبل روند نوشتنم با کیفیت تر شده
همیشگی مارلبرو ....(sm120)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من كلي شرمنده ي محمد گري من شدم (sm170)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديگه روم نميشه بهش اس ام اس بدم (sm175)
فکر میکردم شاعرم اما الان میدونم که تازه اول راه نوشتنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما ضعیف بودن ، شعرات که نشد ، همیشه با سعی و تلاش میشه به چیزایی که میخوای برسی
اینقدر شعرای خوب شنیدم و خوندم که فهمیدم کجای کارم
سعی کن باهاش در ارتباط باشی ، بودنت بهتر از نبودنه براش ، شرمندگی رو کنار بذار ، ممد راحت کنار میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرويس (sm120) هميشه مارلبرو ميكشي؟ پايه بلند ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از علی عطایی خواه خبری ندارین ؟!
نوشتن تمرکز میخواد و سر و سامون دادن به ذهن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه وقتی مینوشتم...ولی الان بهم ریختست ذهنم هیچی نمیتونم...دست به قلم شم نیمه کاره میمونه اخرشم پاره میکنم میریزم دور!
ولی سعی کن بنویسی...تجربه خیلی خوبه...این قدر بنویس تا به یه ثباتی برسه یواش یواش میفته رو روال
شرایطی که کمکت میکنه واسه نوشتنُِِ باید فراهم کنی
اره کارات نسبت به قبل پیشرفت داشته اگر چه خیلی کم کار شدی....ولی ادامه بده به جاهای خوبی میرسی
میخواستن اسم کتابمو خودشون بذارن..کلیم منت بذارن اصن ندادم بره زبر چاپ..با شانی به توافق رسیدم ولی دعوام شدنقل قول:
راستی گفتین گری خیلی قته ازش بی خبرم یه وقتا فیس میومد حالَ میپرسیدم
حالش چطوره احمد خوبه؟؟
اخرین بار از مهدی سراغشُ گرفتم
حرف زدین باهاش سلام برسونین