2 مگ دیگه چیزی نیست دانلودش کن (sm2)ببین خوبه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
2 مگ دیگه چیزی نیست دانلودش کن (sm2)ببین خوبه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم دان کردم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه کیفیتش... (sm50)
Demi lovato - Too Much Love(sm118)
(sm127)خواهش مکنم آلبوم قشنگیه (sm88)نقل قول:
بدک نی... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچی بهت تقدیم شد دوز و کلک بود
قلبت شکست از بس که دستت بی نمک بود... (sm50)
چقدر پشت پنجره ها به هوای دیدن تونقل قول:
بشینم تمام شبُ بیدار
چقدر با خودم به دروغ
بگم بر می گردی یه روز
بگم می رسم به شبِ دیدار
تو این خونه از تبِ تو دارم می رسم به جنون
هواتو به من برسون
برگرد
برگرد
(sm50)
زیر بید بی مجنون میشینمنقل قول:
زیر شُر شُر بارون میشینم
فک میکنم شاید برگردی
با خودم می گم "باید" برگردی...
(sm172)
بچه ها یه نرم افزار کلینر خوب معرفی کنید برم نصب کنم ... از همه قوی تر باشه و بهتر (sm120)
Glary Disk Cleaner