(sm172) فردا حالشو ميپرسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172) فردا حالشو ميپرسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دغدغه فکریم زیاده وگرنه خیلی زودتر از اینا خودم و راهم رو پیدا میکردم تو شعرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند تا کتاب خوب گرفتم برا گوشی ، بیکار میشم میخونم
خوب کاری میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگیزشو ندارم دیگه..سرد شدم..حوصله دوندگیاشو ندارم..کاظم بهمنی و نمیدونم میشناسی یا نه کتاب پیشامدش سال دوم چاپش همش نقطه چین بود(sm25).بهم گفت کتاب چاپ کردن از شعر زدم کرد انقدر که بهش سخت گذشتنقل قول:
سیاوش آلبوم رگبار پلی شد
نوستاژی (sm50)
میدونم ، در جریانم ، تنها کسی که تو این یکی دو ساله تونست در بره سعید بیابانکی بود که اونم شانسی بود ، با این حال هم سعی کن بری جلو ، پای ورق ورق نوشته هات زحمت کشیده شده ، میدونم نوشتن چه انرژی ای از آدم میگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میفهمم! گفتم که تا یه سرُ سامونی به ذهنت ندی هیچ جوره نمیشه نوشت!نقل قول:
خوبه باز این همتُ داری...
من که شخصا خیلی تنبل شدم به خوندن ...
بحث تنبلی که میشه من از سردمداراش هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آروم آروم تعطیل کنم ، مادرم بیدار شه دیگه خوابش نمیبره
سعید بیابانکی خودشو جا کرد..بچه های دیگه نتونستن امثال بهمنی و علیزاده و عسگری(sm50)نقل قول: