این خوب شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این خوب شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم موقعیت هایی که عثمون خراب کرد واسمون گرون تموم نشه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه برگشت آرتورو بذاره جای کوتی
عملا با کوتی ده نفره ایم(sm2)
وقتی کشیدش بیرون سمدو رو آورد تیم جون گرفت(sm2)
من اونقدر غریبم که گفتن نداره ... (sm27)
میلک بابا تو خیلی غفلت کردی من بیشتر اینا رو دارم منتهی محتواشو نمیدونستم (sm120)
(sm172)اقلا یه فیلم 5-7 معرفی کنین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه بازی برگشت استرس بیشتری دارم (sm120) فقط امیدوارم نیمه اول بتونیم یکی بزنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
کامبک میخوریم حذف میشیم(sm120) گل اولو توی ده دقیقه اول میزنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
(sm197)
(sm17)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا ما ایکاردی رو نمیخریم
حداقل مدیر برنامشو بخریم
(sm70)دوس دخترشه یا مدیر برنامش یا هر دو (sm120)با لوک هم معاوضه کنیم خوبه به درد لیگ برتر میخوره
(sm120)بیلبورد رو دیدم پسندیم چن تا گوشت توش بود اصن یه وضی
تیلور سوییفت من ازش خوشم نمیاد شبیه عروسک خیمه شب بازیمه منتهی الان شبیه میلفا شده پرو پاچش مخصوص اعمال خاک بر سریه
هالزی هم که اصن نگو لباس نیمه لخت یه اجرای لیزم رفتن با اون موهای کوتاشو صدای سرماخوردش کشت منو
من از منوتو گرفتم تو سیستم اصن کیفیت نداره عکس بذارم
دو تا بودن رنگین پوست یکی لباس زرد داشت صف اول نفهمیدم خوانندس یا دوس دخمل یکی از ارتیستا یکی هم بود بنام کاردی بی اصن ممه های اینا چشم و چراغ مراسم بود
(sm81)جوناس برادرز هم اومدن اجرا کردن دوس دخملاشونم صف اول تشویق میکردن یکی اشنا میزد اون یکی هم مال داش بزرگس سانسا خودمون (sm81)اخه چرا باید یه دخملی که خودمون از بچگی بزرگش کردیم از شیر برنجی درش اوردیم مال از ما بهترون بشه مگه بقیه دول ندارن (sm2)
14700
اوه اوه اصل ماجرا
ماریا کری اومد یه اجرای توپ چن تا اهنگشو پشت سرهم خوند ازش به عنوان اسطوره افسانه نمیدونم چی چی تقدیر کردن اشک همه دراومد
هر دونقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بیشتر نقش خاله رو داره
مگه نمیشناسی خاله وندا رو (sm120)
(sm120)یه چیزایی در موردش گذری دیدم ولی دقیق نه ، نه اینکه فوتبال ایتالیاس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاله وندا زید مکسی لوپز بود ایکاردی هم رفیقش بود خاله رو ازش دزدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10 سالم از ایکاردی بزرگتره (sm120)دعوای ایکاردی و اینترم زیر سر خاله بود
به تنهایی ملتیو به چاک داده (sm2)
در ضمن بمیر لیگ ایتالیا بهترین لیگ بوده در طول تاریخ
(sm6)نقل قول:
هوی دیوس در باره شی صوبت موکونی منم بدونم ..
میمون حرف نمیزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جیگر نفهمیدم کی بود شبیه خاله توری بلک بود
شت پس فردا ماه رمضونه ؟! تف تو روحتون
هالزی
(sm2)مرتیکه بی مخ صب پا میشه میگه یه توپ بزنین در شه سرحال شیم
اشترم این اهنگ جانور جیدال وحشی حرف رکیک میزنه مساله ای نیس ایا
برو گمشو بده ..
Euphoria
له شدم داغون شدم
(sm30)
(sm10)
این زیرنویس جدیدا رو نمیدونم چجوری ست میکنن بعضی دیالوگاش تو تی وی چلق ولق میاد