اندی دیگه خیلی وقته ریده (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اندی دیگه خیلی وقته ریده (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسی ایرونی مثل گله چه رنگ و رویی دارهنقل قول:
نگو کی از کی بهتره هر گل یه بویی داره
(sm2) (sm222)
(sm120) من همیشه گفتم اسی فقط ایرانی آن هم بابا اسی (sm120) این اسی بلک فلک من نمیدونم از کجا اومده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سامان جلیلی از پرتگاه رفته سراغ سقوط (sm2)حالا تکلیف هواداراش چیه ؟ پرتگاهی ها سقوط می کنند (sm2)سقوطی ها (sm2)
Lana Del Rey - Honeymoon (sm50)
(sm120)این چرندیات ایرانسل چیه میفرسته هی نوشته 50 هزار تومن اعتبار مکالمه 1000 عدد پیامک 1000 مگ نت همراه اعتبار هشت روز برای شما فعال شد
خب دیگه یعنی تا 8 روز میتونی استفاده کنی .. البته مکالمه تو شبکه ایرانسلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)دوس دخترم نداریم بزنگیمنقل قول: