عجبا دیوث دیدم لال شدی من جواب دادم خوب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عجبا دیوث دیدم لال شدی من جواب دادم خوب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی حسین داریم اینجا لقب دارن (sm2)گی و ممه تیر و ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوانه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مستقیم نمیشده دیگه (sm120) دیواری کوتاه تر از تو نیست اینجا (sm2)
ی احسان هم داریم ممه دوست(sm120)نقل قول:
کافیه اسمه ممه بیاد ، پیداش میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خوشم میاد اسم هر کیو میاری با شرت و دمپاییم باشه میپره وسط مجمع
همه لقب دارن اکثرا (sm120)نقل قول:
اسی فخری
حسن قمار ( اینو لقبو من دادم (sm120) )
حسین گی
ممد دهن لق
سجاد خوشگله
سجاد فنلاندی
الی بیگی
اشترم
دیگه یادم نمیاد (sm2)
داعش هم اینطوری نمیتونه کمین کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اسم حسین بیاد میام وسط.. تو هی ممه ممه میکنی ممه دوست(sm2)نقل قول:
(sm2)از موقعی که سجاد خوشگله در مورد فامیلش یه صفه ویکی پدیا کپی کرد من دیگه تا مطمئن نشم راجه به یوزرا نظر نمیدادم (sm2)