رشتت چیه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رشتت چیه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم تنگه برادر جان (sm50)
اوسکول بخر خوشگلش کن اینجارو چیه این فروم اخه اونم از سعید که دست نمیکنه تو کویونش خرج کنه اینم تو(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو سه ساله داری میگی همش یه ماه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الا میخواییش یا از سیستم دلتش کنم من زدم تو مال خودم خیلی جیگر شده(sm128)
حله دلتش کردم(sm51)نقل قول:
راسی تو سایت مشکل پلیرو حل کن قبلنا میشد انلاین دید بعد دانلود کرد الا چرا ریده؟(sm176)
قربون دستت پ این پلیرم یادت نره اصن خوشم نمیاد قبل دیدن ی چیو دل بزنم(sm59)نقل قول:
ببینیمو تعریف دا این قالب خیلی مشکلات داره کلن پا قدمش بد بود(sm25)
ولی اینجا خوبه به نظرم
پاکستانیه
شام مهتاب رو 320 کن بفرست تا بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Usef28 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگشو میگم 320 بده (sm2)