اگه حرف ادمین صفاریان درست باشه فردا میاد شهرستان ها
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه حرف ادمین صفاریان درست باشه فردا میاد شهرستان ها
شهرستان رو من نمیدونم فقط گفت چهارشنبه میاد منم نقل قول کردم
آقایون لطفا امشب ی جوری آلبومو واسه دانلود بیارین.دیگه طاقت نداریم(sm81)
دوشنبه تایید شده تیتر زدین ؟
مجمع موزیک باران نیازی به تایید نداره (sm59)
خلاصه ما گفتیم نگین اسی بد بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100 درصد میاد فردا فخری چرت نگو ..
ببند جرمینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شماره شرکت رو بزار زنگ بزنیم بفوکونیمشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلفن: ۶۶۷۸۶۱۹۶ – ۶۶۷۸۶۱۹۵
خلاصه اینکه اگه نیومد تقصیر من نیست (sm2)
ببینم میتونین ی کاری کنین فردا پخشش کنین(sm178)
رسول الله صلی الله علیه و آله :
یحشرُ صاحبُ الطَّنبور یوم القیامهِ و هو أسودُ الوجهِ و بِیَده طنبورٌ من نار و فوقَ رأسه سبعون اَلف ملکٍ، بید کُلُّ ملکٍ مِقْمعَهُ یَضربون رأسَهُ و وجهَه.
دارنده طنبور (نوعی از آلات موسیقی) روز قیامت محشور می شود در حالی که صورتش سیاه و در دستش طنبوری از آتش است و بالای سرش هفتاد هزار فرشته قرار دارند که در دست هر کدام از آنها عمودی آهنین است که بر سر و صورتش می زنند.
(sm50)
تو باید رییس سازمان سیاه میشدی (sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگاری 100 ساله تو رو میشناسم(sm50)
نخند ! پاشو برو بشین تو مغازه یارو آلبوم اومد با کلروفروم بی هوشش کن آلبوم رو بیار آپ کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
خوشم اومد پیدا کردیش .. :l
کم کم دارم بهش شک میکنم آخه گفت چهارشنبه (sm2)نقل قول:
این دیوث ننه زاده خیلی جاکشه خیلی ! یعنی دیوث تر و جاکش تر از این بشر خبرنگاری وجود نداره ! حرفیهم بزنی کامنتت رو تو سه سوت پاک می کنه بعد هم بلاک
شوخی میکردم حالا تو چرا ناراحت شدی احسان(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار پوشک عوض کردن زیاد بهت فشار اورده(sm2)
پس بیخیال همون انقلاب صبح برو با گوشی 3g آپ کن خدا خیرت بده (sm2)نقل قول:
تو بهت برخورد به من چه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکارا در تخصص فرد دیگریست (sm120)نقل قول:
پس باید روی بیاریم به بارگاه ملکوتی حضرت ثامن الچورن میلاد (ع) (sm2)
من یوزر تورو چرا سانتافه میبینم ؟!(sm120)نقل قول:
الدنگ کجا به من برخورد داشتم جوابتو میدادم حالا هم میگم من چورن ارشیو ندارم ولی فیلم و موسیقی ارشیو دارمنقل قول:
احسان تو تهران میتونی یه نفر پیدا کنی من این علاقه خودمو روش پیاده کنم پول خوبی میدم بهش فقط نباید شکایت و حرف بزنه تا کار من تموم بشه(sm132)
پیمان اصفهونی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتیکه یه جوری اومد گفت مصاحبه کردم و گزارش تهیه کردم فکر کردم چی تدارک دیده ! چار خط چرت و پرت که خودمون می دونستیم رو منتشر کرد !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تخصصص تو در شادمهر هست با این اخبارت زدی شادی نابود کردی الان 14 ماه یه تک اهنگ میخواد بیاد (sm2)نقل قول:
احسان شادمهر الان چکار میکنه خواب؟ داره مشروب میزنه؟(sm120)
چطوری الدنگ(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وقته ندیدمت(sm142)کجایی؟
یادم رف بپرسم کاور آلبوم چه شکلیه حیف شد ..
موزن این سری با سیاست عمل کرده هیچی لو نداده از آلبوم ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
دقیقا یه چیزی شده مثل قضیه ی من خود آن سیزدهم ! یهو روز جمعه منتشرش کردن اینم همینجوره فردا هر لحظه ممکنه آلبوم بیاد رو سایتا (sm120)
نقل قول:
چی شد ؟ چی گفت ؟ (sm120)نقل قول:
(sm10)نقل قول:
ها والا حوصله نت نیست کلا اوقات روزانه هم از صبح ساعت 8 پره تا 12 شب ! کلاس و مغازه و باشگاه و درس و ..!!!
موفق باشی(sm19)نقل قول:
نقل قول:
تو بیشتر فوکوندی مارو حالا هی بیوگو شی شد شی شد دیوث ..