مگه نگفته بود 3تا ازآهنگهای آلبوم خودش ساخته شد یکی؟ادامه میدمت ملودیش منو یاد داداشی میندازه
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه نگفته بود 3تا ازآهنگهای آلبوم خودش ساخته شد یکی؟ادامه میدمت ملودیش منو یاد داداشی میندازه
غرور شبیه تنظیمای گروه سون شده اصلا جاش تو این آلبوم نبود فرق میکنه با فضای آلبوم
شاید خودش نساخته باشه ولی قطعا تو آهنگها نظر قطعی را خودش داده و از ف.ی.ل.ت.ر خودش رد شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط bigbig [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط حیف ویدئو ادامه میدمت ک کارگردانش زیگوارت (sm25)
زیگوارت فقط جلوه ویژه های الکی ب ویدئو میده و اکثرا ارتباطی هم با خود اصل ترانه نداره
بسه تو رو خدا البوم عالیه / پولم که ندادید مو رو از ماست میکشید بیرون
همین مونده بود از صدای شادمهر ایراد بگیرید
خواننده داره با حنجرش بازی میکنه کلی اوج و فرود میاد کلی تحریر میزنه
ای بابا
بچه ها کیفیت iTunes بهتره یا mp3 320??
عجیبه! واسه من باز میکنه. البته حجمش حدود ۱۴ مِگه! تو پیج اینستاگرامش گذاشته بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون امیر جان(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتهای آهنگ برا آخرین بار چه طوفانی میگه " شاید یه روز سرد "(sm118)
فقط بدیه این آلبوم اینه که معلوم نیست چندسال دیگه باید منتظر بمونیم تا یه آلبوم دیگه بشنویم ازش...اصلا دیگه آلبوم میده یا نه...
علیرضا طلیسچی:
ممنون براي اين حس خوب.
براي اينكه حوصله به خرج دادي تا بفهموني بهتريني.
اينبار بدون اغراق
خدمت هنرمند عزيز و رفيق قديمى خودم شادمهر عقيلى به خاطر انتشار آلبوم جديدش به نام" تجربه كن "اميدوارم همينطور برقرار و پاينده باشى عزيزم و تبريك به تمام طرفداران با معرفت و با محبتت كه اين طور خالصانه دوستت دارند .هر كجاى اين كره خاكى هستى مستدام باشى در كنار خانواده محترمت
تبریک میگم به طرفدارای عزیز شادمهر عقیلی. آلبوم زیبایی بود
خودتونو درگیر این بحثای الکی که خوب بود یا بد بود نکنید فقط لذت ببرید از صدای خواننده مورد علاقتون.... یا حق
کلا یه ترک خودش زده (sm138)
قبل از البوم موجی افتاد که البوم خوب نیست
الان آلبوم شادمهر اومد و دیدیم که البوم با فضای جدید و بی نظیری هست
موج دوم اینه که به شما تلقین کنن بعد از چند روز از آهنگها زده میشید /
با یه لبخند از این جوسازی ها رد بشید
لذت ببرید از موزیکهای آرتیسته تکرار نشدنی(sm127)
ادامه میدمت بهترین ترک آلبوم با اختلاف
این دوتا نقل قول از خودته یا خواننده های دیگه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دوتا نقل قول از خودته یا خواننده های دیگه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها من آلبوم را گوش دادم و اما نظر من.
اول اینکه آلبوم فوق العاده عالیه و یکدسته..دوما من آهنگ ها را رتبه بندی نمیکنم چون خداییش هرکدوم قشنگی خاص خودشون و دارند..از نظر آهنگسازی با اینکه من زیاد سر در نمیارم ولی تکرارم نکن ک کار خودش بود از همه بهتر بود.. چهارمم اینکه شادمهر تو این آلبوم بر خلاف آلبوم های قبلی خودشو ب چالش نکشیده و مثلا آهنگی مثل آینده یا بیا اینجا تو آلبوم نذاشته. .. و در آخر فقط امیدوارم ک این آخرین آلبوم شادمهر نباشه چون من از حرفاش ی جوری برداشت میکنم ک دیگه نمیخواد آلبوم بده
به خودم هم افتخار میکنم بابت بیش از ده سال هوادار شادمهر بودن.
این نقل قول از کسی نبود حرفایه خودمه از برخی رفتارا که دارم میبینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Vocal:SHadmehrAghili(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها توجه کردین از وقتی آلبوم اومده دیگه از احسان خبری نیست و داره تو فروم چاووشی جون منفی علیه آلبوم شادمهر راه میندازه.. وقتی دید حرفاش پوچ از آب دراومد حالا از راه دیگه ای وارد شده..خداراشکر روسیاهی موند ب ذغال
هر چی از تو بشنوه به خودم گفتی یه روز (sm50)(sm1)
من رو تنهاییام و ادامه می دمت و تکرارم نکن گیر کردم (sm9)
من ۳۲۰ موزیک بارانو دانلود کردم.۳۲۰اینجا کسی تست کرده ببینه واقعی هست؟
اونو که امیر بن کرد رفته فرومه همسایه،یعنی دوباره رجیستر کرده؟یوزرش کدومه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت عزیزم منم همچنین (sm19) بیشتر بیا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزی باعث تعجبمه و اینکه چطور همیشگی رو دادی انتهای صف؟؟ که اتفاقا یه کار کاملا فنی است.. تنظیم به روز و حساب شده.. سازبندی عالی و انتخاب ساز بجا.. مچ بودن وکال و تنظیم.. حس فوق العاده شادمهر و یه کار کاملا شادمهری.. و همچنین شعر پرمفهموم.. فکر کنم این ترک بعدها کشف بشه.. (sm50)
M4a iTunes رو بگیر. Mp3 فک کنم کانورت ازش باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Flickنقل قول:
نوشته اصلی توسط hmi70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Flickنقل قول:
نوشته اصلی توسط hmi70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده خداها دونفر ک اینجا ضایع شدند رفتند فروم چاووشی عقده گشایی..احسان و آقای مقوا(sm120)
حالا میفهمم اون بنده خدا کسری چی میگفت راجع ب احسان
اونم گرفتم ۳۲۰رو واسه گوشی میخوامنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها اگه بقیه خواننده هاتو اینستاگرام واسه آلبوم شادمهر گذاشتند را بزارید
خب خداروشکر شما فهمیدی حرفاش پوچه،باز از فردا نری هی ازش سوال کنی فلان آهنگ کی میاد،چطوری هست آهنگش و ازینحرفا،،،اون غرورو گفت قشنگترین آهنگ آلبومه که به نظرم ضعیفترین آهنگ آلبوم همون بود،اونم اونجوری گفت بهترینه و یچیزی پروند چون اسم"غرور" رو هرکی میشنوه با خودش میگه عجب اسم شاخیه پس آهنگشم شاخه،پس بگم همین بهترین آلبومه رو هوا شاید درست در اومد،اسمشم جوری هست که انگار خودش ساخته و تنظیم کرده،ولی دیدیم که نه خودش ساخته نه حتی تنظیم کرده و ضعیفترین کار آلبومم هست نسبت به بقیه!!(sm59)نقل قول:
پس خواهشا از پسفردا هی نخواه ازش که واست پیش بینی کنه،درسترین حرفا رو تو این فروم فقط همون آقای کسرا بود که گفت با تیم نزدیکه رو گفت،و اطلاعاتش درست بود و نوع حرف زدنش میگفت دروغی تو کارش نیست و ادعایی نداره!
بچه ها نکنه شادمهر دیگه از خوانندگی بکشه کنار(sm81)
افتخار می کنم که طرفدارتم اسطوره (sm127)
از دیشب گیجم گیج (sm74)(sm81)
وای خدا چ گیتاری میزنه شادمهر تو روز سرد...اعجوبست بخدا
یه قسمت از اهنگی رو خیلی قبل گذاشت اینستاش با تصویر موزیک ویدیو انتخاب!چیشد سرنوشتش من درگیر اونم هنوز(sm81)
دمت گرم امیر جان سر این البوم زیاد زحمت کشیدینقل قول: