آي فيلم تبليغ شامپو گذاشته زنه با مقنعه ميگه: من از وقتي ازين شامپو ميزنم ريزش موهام قطع شده .
انتظار دارن از معصوميت نگاهش به صداقتش پي ببريم !!!
نمایش نسخه قابل چاپ
آي فيلم تبليغ شامپو گذاشته زنه با مقنعه ميگه: من از وقتي ازين شامپو ميزنم ريزش موهام قطع شده .
انتظار دارن از معصوميت نگاهش به صداقتش پي ببريم !!!
سوال ترم آخر دانشكده كشاورزي دم خونه نويد اينا (sm2): فرق بين هويج با بلال چيست ؟
پاسخ : بلال در تمام جنگها همراه پيا.مبر بود ولي هويج نه (sm2)
بابام ميگه زمان ما بچه حق نداشت دست به كنترل بزنه!
سه روزه دارم قانعش ميكنم كه زمان شما كنترل نبوده!!!!!
ميگه خفه شو احترام كه بوده !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کافور هم کافورای قدیم .... الان همه چینی شده ، اثر برعکس داره
بعدشم ، ما حالا حالاها وقت داریم ، ایشالا عروسی پسر داییت (sm70)
دیگه کاریه که از دستم بر میاد(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همسايمون خيلي پيره ،غروبا مياد مي شينه زيره پنجره ي ما ، بعد اين عادت داشت قديما مي گوزيد فقط عالودگي صوتي ايجاد مي كرد، جديدن بيماريه گشاديه مقعد گرفته زرتو زرت مي چوسه عالودگيه شيميايي ايجاد مي كنه .... فك كنم همينجوري اين بخاد روز به روز حالش بدتر بشه ما بايد به فكره يه خونه ي ديگه باشيم !! امنيت جانيمون داره به خطر مي افته !!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنر نزد ایرانیان است وبس
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم بهم بزنی حالا حالا هات تموم شده ، داری آش میخوری با کافورِ اضافهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنه فک کردی رو آشاشون کشک میریزن ؟
البته فقط آموزشی اینطوریه یگان معمولا از کافور خبری نیست ؛ مگر اینکه شب خاصی باشه بخوان تو یگان کافور بریزن تو غذاتون (sm70)
اولا فک میکردم gf به معنای گوجه فرنگیه .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
الان فهمیدم زیادم فرقی نداره :)))))
پسرا موج مکزیکیو بگیرییین \/\/\/\/\/\/
ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭ ﺯﺑﺎﻥ ﻓﺎﺭﺳﻲ ﻭﺍﻧﮕﻠﻴﺴﻲ ﺩﺭ ﻋﺎﺑﺮ ﺑﺎﻧﻚ
ﻫﺎ ﺯﺑﺎﻥ ﺭﺷﺘﻲ ﻫﻢ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺑﻮﺩ ﭘﻴﺎﻡ ﻫﺎﻱ
ﺭﻭﻱ ﺻﻔﺤﻪ ﺑﻪ ﺷﻜﻞ ﺯﻳﺮ ﻣﻲ ﺷﺪ :
ﺯﻭﺩﺗﺮ ﺗﯽ ﺑﯿﻼﻭﺭﺙ ﮐﺎﺭﺕ ﻓﻮﻗﺎ !
ﺗﯽ ﻧﯿﮑﺒﺖ ﺭﻣﺰﻩ ﺑﺰﻥ !
ﭼﯽ ﻏﻠﻂ ﺧﻮﺍﯾﯽ ﺑﻮﮐﻮﻧﯽ؟
ﺗﯽ ﮐﺎﺭﺕ ﺗﺨﺘﻪ ﺳﺮﺑﻨﺎﺍﻥ ﺩﺭﻭﻥ ﻣﻮﺟﻮﺩﯼ ﻧﻨﻪ !
ﺗﯽ ﻟﺸﻪ ﻣﺮﺍ ﺩﻩ ﮐﺎﺭﻧﺎﺭﯼ؟ !
ﺍﻻﻥ ﻗﺒﺾ ﻣﻮﺟﻮﺩﯼ ﻫﻢ ﺧﻮﺍﯾﯽ؟
ﻓﺎﮐﺶ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﻗﺒﺾ ﺗﻤﺎﻣﺎﺑﻮﺳﺘﻪ ! ﺍَﻫَ
حساب ﮐﺮﺩﻡ ﺩﯾﺪﻡ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﻣﯿﺎﻧﮕﯿﻦ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ بین 100 ﺗﺎ 150 تا دختر ﺑﻬﻢ pm ﻣﯿﺪﻥ ﻭﺍﺳﻪ ﺩﻭﺳﺖ شدن ﺑﺎﻫﺎﺷﻮﻥ...
ﯾﻨﯽ ﮐﻮﺭ ﺑﺸﻢ ﺍﮔﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﮕﻢ :))
.
.
.
.
.
.
.
.
ﯾﺎ ﺍﺑرفرض ...
ﭼﺮﺍ ﻫﻤﻪ ﺟﺎ ﺗﺎﺭﯾﮏ ﺷﺪ؟؟!
ﭼﺮﺍﻏﺎﺭﻭ ﮐﯽ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩ؟؟؟!!
ﮐﻤﮏ ﮐﻨﯿﺪ ﻏﻠﻂ ﮐﺮﺩممم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترجمه پلیز (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست خودتو میبوسه(sm127)نقل قول:
بزارین پوریا بیاد ترجمه کنه بخندیم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت به حدی داغونه که مو سپید کردم . . .
مورد داشتیم یا خود مینا بوده ؟؟؟(sm77)نقل قول:
یکی از موردای مینا بوده (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که یه سال دیگست ، البته اگه ارشد قبول بشم وضعیت فرق میکنه ، علاوه بر اینکه 2 سال عقب میافته ، ولی به هر حال بدبختیه ... عوضش آدم مرد بار میاد(sm70)نقل قول:
الا کل متنو نابود میکنه(sm30)نقل قول:
مینا هم موردای عجیبی داره هاااانقل قول:
دوستان همه مورد دارن ماشاا...(sm70)
اقا اون خاطره دیشب منو که خوندین ، اما خاطره دوم:
یک روز دیگه هم خونه نشسته بودم این دفعه داشتم با انگشت های پام بازی میکردم که خواهر عزیزم دوان دوان و نفس زنان اومد تو خونه گفت: پیمان چه نشسته ای که یک دختر برات پیدا کردم پنجه آفتاب. تمام شرایطش عالیه. همه چیش به تو میخوره برای ازدواج. خیلی خیلی خوبه. اصن یک وعضی.
خواهرم این قدر از دختره تعریف کرد که من دیگه مطمئنم شدم که دیگه باید با همین دختر ازدواج کنم و دست کردم تو کیفم شناسنامه ام رو درآوردم که برم کپی بگیرم جهت تکمیل مدارک دفتر ازدواج و به این فکر افتادم که کت و شلوار دامادی رو از هاکوپیان بخرم یا میدون امام حسین و شام عروسی زرشک پلو با مرغ بدم یا لازانیا که یهو به خودم اومدم و بهش گفتم: خب هماهنگ کن ببینمش.
خواهر محترم فرمودن: والا من زیاد نمی شناسمش. فقط این دختر هر روز ساعت پنج، میدون فاطمی سوار تاکسی میشه.
ایشالله که قبول میشی ؛ زمانی حموم جدولی هم به موقعش میرسه (sm2)نقل قول:
تحقیق کن اگه نمازاشو سر وقت میخونه و معتقد هست پاتو پیش بزارنقل قول:
تو گیلان هر منطقه یه جور لهجه گیلکی داره که مخصوص همون منطقه هستش ، یه جور گیلکی هم هستش که بتازگی کشف شده که به گیلکی پوریایی معروف هستش که هنوز دیرینه شناسان در رمز گشایی این نوع خاص در تلاشند ...نقل قول:
پ.ن مورد داریم که الان پیمان میگه دیرینه چه ربطی داره باس میگفتی زبان شناسان باستانی ، باید عرض کنم که از این کلمه خوشم اومد واسه همون ، اصن دلم خواست (sm70)
شبی دخترکی خانه پسر جوانی را زد
پسر که در حال مطالعه بود از جا برخواست و در را باز کرد
دختر گفت : چند مرد او را دنبال کرده اند اگر میشود شب را به او پناه بدهد
پسر، دختر را به خانه آورد و او را به اتاق خواب خود راهنمایی کرد تا در آن استراحت کند و خود به اتاق پذیرایی بازگشت
صبح روز بعد پسر وارد اتاق شد و دید دختر دراتاق خواب نیست
ساعاتی بعد درب خانه پسر به صدا درآمد و مردی نامه ای از طرف حاکم شهر به پسر داد
در آن نامه حاکم پسر را به قصر خود دعوت کرده
پسر به قصر حاکم رفت و در کنار تخت حاکم همان دختر را یافت
حاکم به پسر گفت : این دختری که تو میبینی و دیشب به او جا و مکان داده ای دختر من است
او بسیار زیبا است و وسوسه انگیز اما چه شد که تو با اینکه با او در خانه خود تنها بودی به او نظر نکردی
پسر گفت : هرگاه که شیطان وسوسه ام میکرد من انگشتان خود را روی شمعی که روشن بود میگرفتم و از سوزش انگشتانم عذاب خداوند را یاد میکردم
حاکم پرسید که اهل کدام دیار می باشی
پسر گفت : مشهدالرضا
ناگهان حاکم به پهنای صورت اشک ریخت و پرسید : " از سهام پدیده چه خبر؟"
ینی داریم کسایی که همچین حرفای بی خودی رو باور کنن؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط lolitasorosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
میفهممت (sm81)
از کجا دانلود کردی خراب بود؟ (sm74)
نزدیک؟ 3سال دیگه... تازه حداقل (sm172)نقل قول:
از تو خیلی نزدیکترِ (sm173)
تخصیر (sm59)نقل قول:
کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:پشتکارت تو حلقم (sm74) شب و روز آنلاینی (sm70)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]