آدم که نمیتونه سر خودش کلاه بزاره
نمایش نسخه قابل چاپ
آدم که نمیتونه سر خودش کلاه بزاره
DVD نیست
DVDRip اگه میخوای برات آپ کنم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باشی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستش نخواستم بر حسب عادت و زبانی که همه بلدن بگن اما " تو خالی " اونجوری بت تبریک بگم نه
حرف از دل باید بیرون بیاد عزیز . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...])
تاپیکش عالیه(sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه نسخه ی 700 مگی دارم .
اگه حجمِ بیش تری داره توی تاپیکِ توقیف شده زحمتش رو بکش .
گر چه این فیلم سال 1367 اکران شد ولی بعدش توقیف شد !
تیغِ توقیف رو رگِ واژه ست ! مهره ممنوع روی پروازه ! راهِ رفتن همیشه بن بسته ! راه پس رفت تا ابد بازه !
Xavier Dolan Movies
کارای این کارگردان هم شدیدا توصیه میشه ...
حقیقتا جیم جارموش از چوب خشک هم بازیگر میسازه
بهترین بازی ممکن رو از گلشیفته گرفته ...
واسه منم 700 (sm50)
دَمَم گرم خداوکیلی الان تو اینستا رفتم به پیچ یه بسیجی کلا به فحش بستم الان خود را شکر از لحاظ روحی آرومم (sm59)
پست گذاشت بود انقلاب ما انفجار نور بود زیر نوشتم یه سلامی هم بکنیم به اون کسی که از غارهای نجف اومد برای ما آدم شد سلام ـــــــــــــ
رامی این مارمولک کیفیت بالاش چی شد آپ کردی؟(sm127)(sm10)
رادیکال ... (sm19)
گذاشتم دیگه , مگه دانلود نکردی (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این 10 تا فیلم رو تا آخرِ عمرم فراموش نمی کنم . (sm50)
The Limits of Control 2009
Mustang 2015
Gran Torino 2008
Gentle Men Prefer Blondes 1953
Rope 1948
The King's Speech 2010
Here After 2010
The Descendants 2011
Margin Call 2011
Munich 2005
کس نمی داند کدامین روز می آید.
کس نمی داند کدامین روز میمیرد
قربانت برم راستش دیگه میخوام کمتر بیام اینجا چون اصن حوصله شو ندارم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول تو آدم نباید یه جا خودشو اسیر کنه دیگه درسته ؟! اگه اسیر بشی فکر اطرفیانتم پوچ میشه .
دل پره اما جای حرف نیست .
نوکرتم صابر شبت خوش . (sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیدم (sm39)نقل قول:
نقل قول:
(sm10)
باید برای بارِ دهم ، هم با همین 700 مگ سر کنم (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Mother 1991
Ali Hatami
(sm172)
فریماه فرجامی ... (sm74)
بیخیال پسر این حرفارو بریز دور (sm59)نقل قول:
منم اون روزی که یادم کردی نبودم ولی فرداش اومدم دیدم یه کم خسته بودم . (sm50)
همین که حرفات گرمه خودش دنیایی ارزش داره .
شبت خوش .. (sm174)
بین انکورد shaanig و rarbg کدومشو انتخاب کنم!؟
(sm27)
میلیک یه سوالی که همیشه ذهنم را مشغول کرده بود راجبه تو اینکه تو توان این را داری که بشینی فیلم ها چورنی که داری را گلچین کنی؟(sm2)
شانینگنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون فقط حجم بالایی داره وگرنه کیفیتش فرق آنچنانی با شانینگ نداره
گلچین کردم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان فیلم گلشفیته رو می خوام بگیرم اما نوشتن زیرنویس هماهنگ نیس(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنتی رازشو به من هم بگو هر وقت میام گلچین کنم نمیتونم (sm120)
من وب دی دل گرفتم زیرنویسشم هم هماهنگه دیگه خبری از بلوریپ ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احساساتم رو کُشتم ...نقل قول:
رامی این کیفیتش عالیه ولی چرا روسی دوبله شده؟نقل قول:
داش میثم چورن ارزش گلچین و ارشیو نداره و نخواهد داشتنقل قول:
انلاین ببین
نمیشه مشتری زیاد هستش بهش بگم برو آنلاین ببین (sm2)نقل قول:
رامی روشی هست که بشه صوت دوبله روسی را از روش حذف کرد؟نقل قول:
۲ زبانستنقل قول:
زبانشو تغییر بده با پلیرت(sm50)
بلدط نیثطم (sm74)نقل قول:
از چه پلیری استفاده میکنی
کی ام پلیرنقل قول:
تو تنظیماتش میری زبانشو به فارسی تغییر میدی
ای بابا هنوزم مشتری برای چورن هس!؟نقل قول:
منقرض نشدن؟
یادش بخیر دوم دبیرستان چقدر لای کتابی تو مدرسه می فروختم(sm50)
ساسی نادون زیاده فقط فیلم ها وی اچ اسی یادش به خیر (sm50)