چه فینالی بشه پرتغال و هلند (sm173)
لامصب هر دو تا تیم طرفدارشم چکار کنم (sm25)(sm1)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه فینالی بشه پرتغال و هلند (sm173)
لامصب هر دو تا تیم طرفدارشم چکار کنم (sm25)(sm1)
فردا دانلود, [06.06.19 22:59]
⚠️ با توجه به بالا بودن هزینه سنگین نگه داری سایت و اعتراض بسیار زیاد کاربران عزیز برای تبلیغ پاپ آپ، تبلیغ پاپ آپ از سایت حذف شد و متاسفانه ادامه کار برای ما بسیار سخت است. سایت تا اطلاع ثانوی بروز رسانی نخواهد شد!
از همراهی شما سپاسگزاریم.
(sm98)
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بود زندگی؟!(sm50)
بوفون داره میاد بازسا والورده نرفته هنوز (sm172)
فارغ و دل زده ام ،
قید حاصل زده ام ... (sm172)(sm27)
کیان پورتراب ...
بزودی ... (sm171)
کیان پورتراب ...
بزودی ... (sm171)
(sm50)
(sm50)
(sm138)
دمو شادی ..
یعنی فوکیدم دیگه هرچی گیتارو خب دیوس بکش بیرون دیگه ..
تلگرام بدون قند شکن میاد بالا
برا شما هم اینجوریه؟
بگو به ابر ، ببارد ... (sm172)
داماهی ... (sm50)
نیستی و من خواب ندارم ... (sm50)
جهندم ..
هانی ... (sm176)
از تو پر است خانه ،
حتی اگر نباشی ... (sm172)
و دل خوش می کنم
به جیر جیر پرنده ای
که در لولای در گرفتار است ... (sm27)
گره از زلف یار باز کنید..(sm50)
داریوش شهریاری (روزنامه نگار و ترانه سرا) در گفتگو با سایت موسیقی ما:
محسن چاوشی هرگز روی استیج نرفته و این به نظرم یک برگ برنده برای اوست. این دیده نشدن و این بِکر ماندن و عطشی که مخاطب برای دیدن او دارد، به چاوشی کمک کرده است. شاید این کنسرت نگذاشتن از طرف چاوشی یک استراتژی باشد.
خودم چندین بار دلایل کنسرت نگذاشتن را از محسن پرسیده ام اما به جواب قطعی نرسیده ام. انتخاب او این بوده که روی استیج نرود و این اصلا بد نیست. کسی نمی تواند هنرمندی را مجبور کند که اجرای زنده هم داشته باشد.
چاوشی، با قطعات خود، حرفهایش را می زند و این اواخر، با قطعه خوزستان و آلبوم ابراهیم، حضور اجتماعی خود را تداوم بخشید.
کنسرت نگذاشتن چاوشی را نقص نمی دانم. من زنده خواندن او را چندین بار شنیده ام. بنابراین مطمئن هستم اگر کنسرت بگذارد، به بهترین نحو از عهده آن بر می آید و هیچ شکی در این باره ندارم.
محسن چاوشی، خواننده ای است که از نظر حسّی و انتخاب شعر نظیر ندارد. به نظرم اگر این روزها محسن چاوشی نخوانَد، شعری در موسیقی ما باقی نمی مانَد. اگر اسمی از شعر و ترانه در موسیقی ایران وجود دارد، به خاطر این است که محسن چاوشی دارد می خواند و ترانه واقعی جریان دارد.
ای بابا تنها سایتی بود که ترافیک داخلی داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19) گلاب
سر آلبومیش حال میده ..
ممکنه محسن امسال کنسرت بزاره یا نه
دمو بعدیو گذاش ..
مریض حالیم خوش نیست نه خواب راحتی دارم
ببافت دارم را و روزگارم را سیاه کن انگاه مرا بکش بالا چونان که خرخره ام جریحه دار شود
نام و جزئیات فیلم جدید کریستوفر نولان مشخص شد
کریستوفر نولان یکی از مشهورترین کارگردانان حال حاضر جهان است که با تشکر از سهگانه شوالیه تاریکی و فیلمهای نوآورانهای همچون تلقین و میان ستارهای، حتی ناماش کافی است تا مخاطبان را به دیدن یک فیلم وادار کند. او به زودی با یک فیلم هیجان دیگر به سینماها بازمیگردد.
مدتی پیش اعلام شد که این کارگردان بزرگ کار بر روی پروژه جدید خود را آغاز کرده است. حال مشخص شده که نام این فیلم «انگاشته» (Tenet) خواهد بود. همچنین بازیگران جدید فیلم نیز مشخص شدند. طبق اخبار منتشر شده، جان دیوید واشنگتن (پسر دنزل واشنگتن) که سال گذشته با فیلم بلکککلنزمن توانست مهارتهای بازیگریاش را به رخ بکشد، یکی از نقشهای اصلی خواهد بود. همچنین رابرت پتینسون که اخیرا به عنوان بتمن جدید سینما انتخاب شده است و الیزابت دبیکی نیز به پروژه ملحق شدهاند. هنوز مشخص نیست که این بازیگران چه نقشی را در فیلم بازی میکنند.
طبق اعلام شرکت برادران وارنر، مایکل کین، کنت برانا، دیمپل کاپادیا، آرون تایلر-جانسون و کلیمانس پوزی دیگر اعضای تیم بازیگری فیلم هستند. کنت برانا در فیلم دانکرک با نولان همکاری کرده بود و مایکل کین هم از زمان فیلم بتمن آغاز میکند، در تمامی آثار نولان به ایفای نقش پرداخته است. در توصیف فیلم جدید نولان آمده است که «یک اثر اکشن بزرگ پیرامون دنیایی از جاسوسان بین المللی» خواهد بود.
تیم بازیگری امیدوارکننده به نظر میرسد و تلفیقی از بازیگران کارکشته و استعدادهای جوان است. این فیلم حتی میتواند یک سکوی پرتاب برای تعدادی از ستارگاناش باشد که هنوز نتوانستهاند در حد انتظار خودنمایی کنند.
لازم به ذکر است که این یک فیلم درام جاسوسی نخواهد بود و این تنها یک بخش کوچک از داستان است. طبق گزارشات منتشر شده، عناصر علمی تخیلی و مرتبط با فضا-زمان نیز در فیلم وجود دارد. در حال حاضر با این اطلاعات محدود نمیتوان حدس زد که فیلم پیرامون چه چیزی خواهد بود. رابرت پتینسون پس از خواندن فیلمنامه گفته بود که «باورنکردنی» است. در هر صورت یک فیلم جاسوسی پیرامون دانش فیزیک باید هم باورنکردنی باشد. اگر آثار نولان یک چیز به ما یاد داده باشند، این است که باید منتظر هر چیز عجیب و خیره کنندهای باشیم. بعد از پرستیژ، این نخستین فیلم نولان است که هانس زیمر ساخت موسیقی آن را برعهده ندارد. وظیفه آهنگسازی این فیلم برعهده لودوینگ گورانسون است که در سال ۲۰۱۸ برای ساخت موسیقی فیلم پلنگ سیاه برندهجایزه اسکار بهترین موسیقی فیلم شد .
فیلم انگاشته طبق برنامه ریزیها، در تاریخ ۱۷ ژوئیه ۲۰۲۰ (۲۷ تیر ۱۳۹۹) به اکران سینماها در خواهد آمد
(sm50)
عادل روحنواز واس شادی گیتاز زده واس این آهنگه امشبه راسه .. (sm54)
جالب شد خوشم اومد .. :l
کاور کیفیت اصلی ..
پلی شد ..