از لر ها خاطره خوبی ندارم متاسفانه توی خدمت . تو که خوبی
یه قول بی شاخ و دمی بود منم تازه آشخور بودم . خیلی حرام زاده بود خیلی ارشد بود . حرام زاده مال 1 دقیقه شه
نمایش نسخه قابل چاپ
از لر ها خاطره خوبی ندارم متاسفانه توی خدمت . تو که خوبی
یه قول بی شاخ و دمی بود منم تازه آشخور بودم . خیلی حرام زاده بود خیلی ارشد بود . حرام زاده مال 1 دقیقه شه
ایوالله
کجای اصفهونی؟
شرمنده تم واقعا ببخشید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خری بود شما رو اذیت کرده. خوزستان بوده یا خرم آباد بوده یا بوده کدومش کجا بوده؟
اینا به زبان ما امدن اصل نیستن یعنی عرب هستن.
اصلا زبان اصفهان خوشم نمیاد صحبتم نمیکنم فقط زبان ساده فارسنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصفهان هم شهرخوبی است و کدوم سمت اصفهان هستید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم خرم آبادی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هم یارو کسخل روانی رهنما اونم لره . خوزستان
(sm50)
سپاهانشهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته همه جا آدم بد و خوب داره . کرمانشاهی هم همین طور
من می شناسم