هادی جوجو ساعت خواب (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی جوجو ساعت خواب (sm2)
از اون موقعی که یادمه هر صب که پا میشم یه لیوان آب سرد میخورم... اونقدم سخت نیستا (sm59) کم کم عادت میکنه بدنت... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجاش خنده داشت ؟! (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیش چیه (sm120) ما هم همین کار بکنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاسخگو باش تند زود سریع(sm42)
(sm50)ملبورن فیلم خوب است
نقل قول:
هیچی من که همینجوری یه لیوان آب سرد هر وقت از خواب پا میشم رو بی دلیل خاصی انجام میدم (sm120) بدن هاتی دارم خصوصا وقتی از خواب پا میشم هوس آب سرد میکنم همیشه (sm59)نقل قول:
ولی الی واسه کاهش قند خون و جلوگیری از دیابت و... انجام میده... گفته شده که مفیده... (sm120)