نتیجه مذاکرات فردا انگار معلوم میشه (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن توافق حاصل میشه فردا (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
نتیجه مذاکرات فردا انگار معلوم میشه (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن توافق حاصل میشه فردا (sm50)
ولی من تو کتم نمیره اوباما بیاد رابطه شونو سر ایران با کشوری که از جیک و پوکشون خبر دارن به هم بزنه مخصوصا این اخریا که دیگه داره میره اوباما ، خیلی عجیبه (sm54)
تحریما هم بردارن قیمتارو پایین نمیارن حالا حالاهانقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
چی کار به قیمتا دارم من توافق سر این نی که فقط قیمتا کم شه که (sm2)نقل قول:
تاثیر داره ولی توافق بین ایران و امریکا به چیزای خوبی ختم میشه (sm120)
ریحانا چرا ابرو هاشو پاچه بزی کرده (sm70)
از اینا ابی گرم نمیشه(sm50)
نه بابا فکر کردم فقط واسه قیمتاس!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از تبعاتش که چشم مردم بیشتر به اونه رو گفتم
اینا پیش و پا افتاده ست موضوع بزرگتر از این حرفاس (sm70)نقل قول:
یکی از شرایطی که پیش میاد اینه ایران میشه یکی از پل های ارتباطی اصلی بین روسیه و امریکا برای ارتباط غیر مستقیمشون ..
چین هم مطمئنا برنامه داره .. و این که اسراییل منزوی تر ... افراطی های ایران صداشون کم کم در میاد ، و از سیاست یکمی عوض میشه
پبش پا افتادش نصف ایرانو فلج کرده...نقل قول:
به قسمت سیاسیش اهمیت نمیدم
زیاد امیدوار نباش (sm50)نقل قول: