منم که همش ریخته ولی به شخمم نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم که همش ریخته ولی به شخمم نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون عرب هستن اونا امدن به زبون ما اصل نیستننقل قول:
عالی پس همیشه سیتی سنتری شیطوون(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm331)
(sm16)
مرسی برانکو
هادی اشتب نزن لر داریم تا لررر لر بختیاری انصافا خوبن
دو فردای دگه زن میخوای بگیری ب شخمت میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله من افسورده شدم بیرون نمیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی استخر ابسار هم نرفتم
منم دست کمی ندارم ازت(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما خب سری اخر اومدم اصفهان با رفیقم رفتیم اونجا خیلی خفن بود
یه بچه کوچولویی بود تو خدمت 2 ماه از من ارشدتر بود بچه بدی نبود . بچه تهران دیپلمه
2 سال پیش شبکه آی فیلم به مناسبت شهادت داشت آهنگ علی فانی رو پخش می کرد ولی تصویر از مردم تهران رو نشون میداد
اینو توی لباس رفتگری نشون داد خیلی جا خوردم (sm81)