اکثرا قصه ندارن ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط می سازن که یه چیزی ساخته باشن ...
نمایش نسخه قابل چاپ
اکثرا قصه ندارن ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط می سازن که یه چیزی ساخته باشن ...
می تونی تک تک دیالوگ هاش رو تتو کنی ...نقل قول:
ایده جدید دیگه نیست ! یه ایده قدیمی رو برمیدارن رنگ و لعاب جدید بهش میزنن میشه سریالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکراری و خسته کننده ، بدون کوچک ترین گیرایی ...نقل قول:
آروم نمی گیرم ،
از دستِ زنجیرم ... (sm50)
بی صبرانه منتظرم واسه فصل دومش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه نه فیلم ها خوب تشریف دارن نه سریال ها ...
آهنگ ها که الان مدت هاست تخیلی شدن ...
آهنگ هارو نگو که یه عده بد ریدن به موسیقینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این وسط نمی دونم سینجول (هانی) چرا زنده ست فقط ...
The Dead Don't Die
کار جیم جارموش هم به نظر ناامید کننده میاد ...
برای سن تو خیلی سنگینه تو باید بشینی پای تلویزان ولایت شهرزاد ببینی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
او می کشد قلاب را ... (sm172)
(sm50)
گاهی کشم سری به گریبانِ خویشتن ،
از بس دلم ز تنگی دنیا گرفته است ... (sm27)
(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
سلام الی چطورینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فلش ۱۲۸ یو اس بی ۳ خوب حول و هوش ۲۵۰ چیزی میشناسی اینترنتی بخرم؟
دیجی رو نگاه کردم فقط ات اشغال داشت یه رفیقی دارم سراغش رفتم فقط فیلیپس داشت ۳۰۰ و خورده ای که نمیرزید واسه کار من
۲ تا ۶۴ هم که رو هم این قیمت بشه هم اوکیه
وکیلللللللللل چطوری عزیزمنقل قول:
سینجول بالا رو بخون تو هم یه نظری بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فرو رفتم به قعر دریاها(sm50)نقل قول:
ردیفی؟
(sm2)
فدات ... (sm127)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل همیشه ...
در چه حالی ...
بی آزار نمیر ، نگو رفتی از رو ... (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها ، خسته ، غمگین ...
گوش قطار من است
به هر که سیلی نیست
بگو سوار شود ... (sm50)
طبقه ی اول یه دیوونه ست ،
ناامیدی ساکن خونه ست ... (sm50)
کیفیت اصلی آهنگ ..
این خروجی خود موزنه فک کنم چک کردم الان اون قبلی تبدیل شده س ..
واقعا ریده شده بود به آهنگ الان صدا قشنگ زده بیرون .. :l
تنظیمشم فرق میکنه یه جاهایی تغییرات حس کردم ..
سلام. سبکش چیه؟؟نقل قول:
سبک کجا بوده تو کارای ایرانی ، ناله می کنن همه ...
گینار الکترونیک میارن وسط مثلا راک میشه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad lian [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبک نوحه به همراه گیتار الکتریک ..
ولی نه جدی ترک خوبی شده ..
سه چار ژاش من آبم اومد ..
راجع به شعر که بحثی نیست هر ترک صفا یه شی رو میکنه دیوس ..
تفاوتی محسوسی مشاهده می شود در کار ...
ساناز کریمی ... (sm54)
کوژا بازی میکرد این ..
مردک 47 کروموزومی ،
آهنگساز تشریف داشتن ایشون ...