فابیو (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فابیو (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل دوم بهش میگفتن بازیکن شیشه ای (sm120)نصف فصل مصدوم بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن بینیم باو... فصل اول عالی بود... فصل دوم تا قبل از مصدومیتش تو بازی سویا 13 تا پاس گل داشت که نفرهای بعدش در حد 4 تا 5 تا بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مربی خوشتیپیه با این سن و سالش (sm120)تا حالا دقت نکرده بودم (sm120)نقل قول:
دادمرزی بیا با هم بریم سفر دوبی دوبی(sm137)
درست ولی بازم در مجموع اون 3 تا بیشترن نهایتا سوم مشترک رُ ازت قبول میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخبار شبکه 1 که نگفت الکلاسیکو رو ببینیم شبکه 3 چه گهی میخوره(sm120)
من فقط از ایارا بدم میاد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برم شام(sm118)... برمیگردم (sm118)
من از په په (sm120)نقل قول: