از کجا باید سفارش داد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از کجا باید سفارش داد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست حرف بزنید.هر کس نظری دارد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط catalanism [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط catalanism [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته ، من با پخش شهر خودمون رفیقم ، روز انتشار آلبوم باهاش تماس گرفتم (طبق عادت واس آلبوم های معروف ودندون گیر) که واسم نگه داره ، گفت به خاطر بالارفتن هزینش ، هیچ کدوم از شهرستان ها خرید نکردن و اعتصاب کردن ، امروز دوباره پرسیدم ، گفت فقط تهران پخش کردن و شهرستان ها خرید نداشتن
درست هم میگن، مگه چه خبره 4000 تومن واس آلبوم پاپ ولتی !!!
(sm2)راست میگی الان دیدم یوزرا فرق داره طرف کم داره دو تا یوزر داره یکیش 4 هزار پست یکیش 2 هزار پست با دو ایدی لاگین میکنه همو تایید میکنن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من یه سر دوباره به مغازه ها بزنید احتمالا آوردننقل قول:
اخه من چندبار باشون درست حرفیدم ولی خودشون شعور ندارننقل قول:
من هم همین نظرو دارم.ممنون از نظرتون گلمنقل قول:
خوب وقتی چند بار حرف زدی کسی محل سگ بهت نذاشت شات اپ شو (sm2)نقل قول:
اره قیمتشو خیلی برده بالا ولی امیدوارم تو شهرستانم پخش بشه
دوباره موتور و برمیدارم برم ببینم امده
هنوز گوش ندادم هروقت گوش دادم آنالیز میکنم
فعلا