پ چجور پله های ترقی رو طی کردم(sm67)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پ چجور پله های ترقی رو طی کردم(sm67)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا بی ادب بودم؟ (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم مروستی، نوازنده ویولن، سه تار، سنتور، ویولا و غیره (sm14)
در آخر جواب سلام (sm17)
وحید بارسلونایی نیستا(sm41)خیلی بی ادب نبود قبلا هم(sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا هی بگو هافبک نمیخوایم ولی تیم بعد از قهرمانی بدون تغییر بمونه هیچی نمیشه حالا ببین کی گفتم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm55)نقل قول:
بابا آوتار خیلی اتو کشیده بود واسه همین گفتم چه مودب(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه من گفتم بدون تغییر بمونه؟ من میگم تو هافبک بدون تغییر بمونه، وگرنه تو بقیه پستا نیاز به تغییر داریمنقل قول:
بارسلونایی ها خیلی هم با ادب هستن (sm29)نقل قول:
امحان بدبخت شدم(sm17)(sm27)
جلف باشه خوبه؟ (sm98) اتفاقا آدم های باشخصیتی مثل خودمو دوست دارم (sm100)نقل قول:
کو تا شب امتحان (sm70)نقل قول: