یه یوزر منیخوام بسازم البتده اگه امیر حذف نکنه به اسم دنده کباب (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه یوزر منیخوام بسازم البتده اگه امیر حذف نکنه به اسم دنده کباب (sm2)
دنده کباب فقط دنده کباب کرمانشاه و سنقر وای که چقد عالی بود (sm81)
کجای کرمانشاه اومدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنده کباب باحال نی بزن بستنی قیفی (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم خدمت میکردم اونجا 15 ماه از خدمت کرمانشاه بودم....خیابون شیرین...ستاد فرماندهی استان....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تک تک شهرستان هاشم گشتم به غیر از قصر شیرین و ثلاث (sm132)
دنده کباب دهن سرویس کنه گرونم هست (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خونه منم همون اطرف خیابان شیرین اومدی کرمانشاه چطور شهری بود به نظر ؟
سواسه من خوب بود چون عشق حال میکردم اونجا....نقل قول:
توی نوبهار اون کوچه که توش مهده کودک شمیم هست اونجا یه مدت خونه کرایه کرده بودم دور ور 6 ماه...خیلی خوب بود...
کافیشاپ ته پارک لاله دیگه منو میشناخت تو هفته 2 3 روز اونجا بودم (sm120)
شهر دل نشینی هست...اما یه چیز که خیلی ناراحت کننده بود جووناش بود بعضی از پسرا خیلی بی شعور و بی فرهنگ بودن دیگه....مثلا تو خیابون میزد در باسن دختره....(sm98)
نقل قول:
اینو قبول دارم.... پارک لاله فردوسی خیلی ازش خاطره دارم واقعا دیگه نمیتونم برم تو پارک یعنی دلم نمیاد ...(sm172)
راست میگی بیش از حد بی شعور بازی در میارن خودم تو خیابان مدرس با چندتاشون در گیر شدم البته بعضی هارو هم که دیدم خیلی دوست دارن (sm2)
هرشب فردوسی بودم من (sm50)از سمت طاق بستان خوشم نمیاد اصلانقل قول:
آره دخترای خوبی داره...یه دوس دختر داشتم اونجا خیلی خوب بود....اما بهم خورد دیگه (sm120)