از پشت شیشه ها با رنج بی زبونی/میخونه با اشاره حدیث مهربونینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از پشت شیشه ها با رنج بی زبونی/میخونه با اشاره حدیث مهربونینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هست تو قلبمنقل قول:
نوشته اصلی توسط .MASOUD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که هرشب واسه اون مینویسم و اون خوابه...
هنوز عشق تو جاریست تو رگهای تن من... تویی تنها بهونه برای بودن من...نقل قول:
نوشته اصلی توسط a3del2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نیستی و منو تنهایی و بی کسی .... نیستی و منو می سوزونه دلواپسی
یادمه این آخرا چشمای تو تر میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غنچه های باغچه روز به روز کمتر میشد...
دیگه کابوس زمستون نمی بینی / توی خواب گل های حسرت نمی چینینقل قول:
نوشته اصلی توسط a3del2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Raul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه قاصد خبرم داد كه آفتاب لب بومه
نوشتم رو تن شب كه خوشبختي تمومه
هر زمستون پیش از اینکه ریشه پابندت کنه
شاختو بردار و تمرین تبر کن با خودت
تو همون حس غريبی که هميشه با منینقل قول:
نوشته اصلی توسط bagi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بهوونه ی هر عاشق واسه زنده بودنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روز از این فاصله هامون
تنها یه خاطره می مونه
آینده سهم من و توئه
اینو این فاصله میدونه