نتونستي منو از نگام بفهمي
نتونستي غمو توو صدام بفهمي
نتونستي
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
نتونستي منو از نگام بفهمي
نتونستي غمو توو صدام بفهمي
نتونستي
(sm50)
(sm169)اینو نزدی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169) حالم خوب نيست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﻟﻮﯾﯿﺰ ﻓﯿﮕﻮ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺕ ﻓﯿﻔﺎ ﮐﺎﻧﺪﯾﺪ ﺷﺪ و با بلاتر رقابت خواهد کرد.
محسن رضایی واسه ریاست فیفا کاندید نشده ؟
(sm120)ما از اینا میخریم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابک صفرنژاد از اینا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نميدوني كه كجا جون ميده قلبم
توو كدوم ثانيه هاي شب اسيرم
بايد از حصار اين پيله رها شم
تا ته ِ اين شب ِ تيره پر بگيرم
(sm50)
بین من و تو هنوز یه ریز برف میاد
به دیدنم که میای لباس گرم بپوش (sm81)
وقتي كه رفت وُ منو از ياد برد
هر چي كه داشتم همه رو باد برد
تو كنج ِ عزلت ِ خودم نشستم
هر چي كه آيينه بود زدم شكستم
(sm50)
زخم ِ زبونا رو به جون خريدم
از همه حتي از خودم بريدم
چه عشق ِ ناروايي، چه درد ِ بي دوايي
چه زخم ِ ناتمومي، چه سرنوشت ِ شومي
(sm81)
به تو تبريك ميگم كه به تو باختمُ
زير پا له كردم، دل ِ خود ساختم ُ
به تو تبريك ميگم، كه دلم پيش تو بود
كه تموم ِ زندگيم توي ِ آتيش تو بود
(sm50)
این که دوسم نداشتی برام اهمیت نداشت (sm50)
بگو چه مرگته كه دوباره ميخوني
دوباره بي فايده س خودت كه ميدوني
بگو چه مرگته كه بازم پر از حرفي
سراپا آتيشي توو اين شب ِ برفي
(sm50)
کبابی سابق متهم به ۹۴ هزار میلیارد تومان اختلاس
نج سال پیش، محسن پهلوان مدیر شرکت "پدیده شاندیز"، تنها صاحب یک کبابی در شاندیز مشهد بود. امروز اما نام او بهعنوان مظنون به ۹۴ هزار میلیارد تومان اختلاس در کنار متهمان پروندههای بزرگ اقتصادی قرار گرفته است.
حس میکنم دارم به بن بست میرسم (sm172)
مقام آلمانی پس از بازگشت از تهران: تحریم ایران فقط به اصولگرایان کمک می کند
شخصی نزد شیخ بیامد و معروض داشت یا شیخ بیمارم
شیخ فرمودندی : ماری بخر!
و آن شخص ماری خرید و با مار شد.
دلی غمگین تر از دل من هم مگه هست
تو نشون من بده دل غمگین مگه هست
یه اعدامی که امیدش به دنیا نیست
ولی دنیا براش جذابیت داره (sm50)
کنت آبی
کنت آبی (sm81)
نابغه فیلم سر بریدن مردم چه جذابیتی داره پسرای همسن تو ماهواره میفرستن فضا اونوقت تو... خجالت بکش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت به این خودآزار
سیگار پشت سیگار (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگيريد بكشيد خيلي حال ميده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا اتفاقا خیلی جذابیت داره
هم سن و سال های ما دارن Fifa و Pes بازی میکنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دیروز موند آلبالو رو گذاشتم کنار کنت آبی رو آوردم وسط
لعنت به این خوآزاد (sm50)
من پاور سفید میکشم (sm50)نقل قول:
شما(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آفرين بر شما غيور مرداننقل قول:
فقط زياد نكشيد تا به فاك نريد (sm2)بعد كلي بايد خرج ِ دكتر و آزمايش و دارو بديد (sm25)
کلاغشونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت چی میکشی ؟ (sm50)نقل قول:
بهت فشار اومد اوندفعه(sm59)نقل قول:
كنت ِ آبي 6 ميكشيدم (sm172)نقل قول:
الآن كمتر ميكشم. ولي ترجيحا مگنا سفيد ميكشم چون ارزونه نخي (sm2)سرفه هام شديد شد همراه با خونريزي. نكشيد (sm25)
(sm25)نقل قول:
خيلي (sm172)(sm25)نقل قول:
ميگم شايد همينجوري ادامه ميدادم ميرسيدم به آخرش بعد خودكشي هم حساب نميشد (sm120)(sm2)
نوید به قیافت نمیاد معتاد باشی تزریقی هم هستی ؟
(sm172)اون دفه که میخواستی به شیوه شکنجه گوانتانامو با آب خودتو خفه کنی فک کردم دیگه رفتی اون دنیا
نوید مگه روزی چند پاکت میکشیدی که اینجوری شده بودی ؟ (sm77)
نه باو. هنوز با اونجا نرسيدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معتاد چيه (sm54)(sm120)