(sm2)عجب خانواده هنرمندیم داره
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)عجب خانواده هنرمندیم داره
آخه کی به این نکبت حسودیش میشه؟ (sm2)نقل قول:
بعضی اعتراض ها رنگ و بوی حسادت دارد
(sm2)یکیو بخوای شکنجه بدی میتونی صدای اینو پخش کنی طرف به صد گناه نکردشم اعتراف میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)لانچ
هر خطش یه جک ـه لامصب (sm2)نقل قول:
سعی می کنم به آسیب های اجتماعی نگاه ویژه ای داشته باشم و با مطالعه روانشناختی در زمینه هایی چون طلاق، خودکشی، کارتن خوابی، شکست ها و ناکامی های عاطفی و ... شعر بسرایم یا آهنگی در این رابطه بسازم و بخوانم...
اينا حرفای کيه دقيقا؟!! (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)برو یره خوبه تو آهنگ میذاری یه نفرم کامنت نمیذاره..اون 2 هفته کلی کامنت داشتیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو گروهم آهنگای تورو میذارم همین وضعه (sm70)
کجا میری مگه (sm74)
سکرت گاردن چه ربطی به انیگما داره آخهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلی هم استقبال شد
اونم آلترناتیو بود.. لینکین پارکو مسخره می کنی وضعیتت مشخصه دیگه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجموعه اخر شوخی کردم منتشر شد(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]...the kill.....از گروه 30seconds to mars
لینکت باطل شده
حال سرج نداشتم گفتم خودت پیدا کنی (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
خطخطی (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه دیر اومد این سری (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه زود تموم شد... (sm74)
مهران غفوریان (sm2)
فروش کم بودنقل قول:
اول مهر هم سریال جدیدش شبکه 5 به نام اتاق عمل
(sm59)
شوخی کردم درجه ب درجه الف چیه(sm55)
من نخریدم (sm138)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
ینی چی؟(sm55)نقل قول:
به خاطر دانلودهای ما دوباره اومد به تلویزیون(sm59)نقل قول:
نقل قول:
(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
خوش اومد (sm120)نقل قول:
این که درجه کیفیت فایل ویدئوس... ربطی به شوخی کردم ندارم!نقل قول:
شاهگوش الف پخش میکنن مثکه (sm120)
لینک دانلودشم هس عایا؟
پیدا کردم(sm120)
(sm29)نقل قول:
من بودم....کریونقل قول:
تا دلت بخواد... فراوون (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm148)نقل قول:
واسه منم اینطوری شده (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که یادم نیس حالا انیگما یا سکرت گاردن چه فرقی میکنه در اصل مطلبنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)اخه مرتیکه رشتی ال پی چیش به مسیر هنری میخوره (sm2)عرضه نداری یکم ذهنتو باز کنی هم میگن راک میگی ال پی (sm2)
فیلم میسازن دختره خرابه برادرش ایدز داره باباش معتاده...
بعد اسمشو میزارن "شاید برای شما هم اتفاق بیافتد"
شاید برای ننت اتفاق بیافته پدرسگ (sm2)
میگن این هوای سنگین ، نفس سازمو کشته
ولی پنجه های آواز ، وقتی با هم باشه مشته
(sm50)
هر چی گذاشتم میخوره بعدا منیوفته واستنقل قول:
(sm50)
بهت اصلن نمیاد که مقصر باشی (sm128)
درجه حرارت هوا هم اینک 44 درجه سانتی گراد
real feel 49
humidity 20%
صبح رطوبت هوا 83% بود
(sm25)
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]