اره دارم میبنم . خدا کنه استخدامی رشته خودم شهرمون بخوادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یو ثبت نام کردی ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اره دارم میبنم . خدا کنه استخدامی رشته خودم شهرمون بخوادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یو ثبت نام کردی ؟
رشته منو شهر خودمون نمیخواست همش تهران میخواست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در وضعیت تحریم ها به هیچ وجه تغیر محسوسی ایجاد نخواهدشد.
پر رنگ بودن عر صه ی سیاست خارجی و به طور مشخص مذاکرات هسته ای به نظرم بیشتر تدبیر دولت در لا پوشانی هر چه بیشتر برعدم مدیریت بر مسائل داخلیست.به طور عجیب و غریبی در این دولت سیاست خارجی بولد شده که ازلحاظی هم شاید خوب باشد اما قطعا نقدهایی هم به آن وارد است.
دليل طول كشيدن مذاكرات اينه كه ٥+١ مي خواد بدونه اون دختر ١٦ ساله كه اورانيوم تو آشپزخونه شون غني مي كرد، الان كجاست.(sm2)(sm59)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ربظی داشت به دکتر احمدی نزاد! نمیدونم ایشون چرا نقش خار در چشم دیگران رو بازی میکنه؟ واسه خودم سئواله.نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس (sm2)
با چ قاطعیتی گفت (sm30)
ها لنگش کن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما فلج شدیم جرات نمیکنیم از خونه بریم بیرون ملت جلو چشمون زرت زرت ورشکست میشن میگه مسئله اقتصادیش کم اهمیته(sm70)
الان میاد فحشمون میده(sm120)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)