روز جمعه مورخ بیست و چهارم خرداد ماه سرکار خانم ساناز کریمی در اثر عارضه سرطان کبد دیده از جهان فروبست ...
نمایش نسخه قابل چاپ
روز جمعه مورخ بیست و چهارم خرداد ماه سرکار خانم ساناز کریمی در اثر عارضه سرطان کبد دیده از جهان فروبست ...
به هر حال هر جوری که هست یه سبکی داره دیگه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب. نمیدونم چرا براتون مهم نیست چی گوش میکنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو موسیقی ایران فقط ناله داریم بقیه اش ادا ست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad lian [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که اینطور. من وقتی یه چیزی گوش میدم دوست دارم بدونم چه سبکی داره ولی ظاهرا شما دوستان خیلی حال نمیکنید با کارای ایرانی دیگه چه رسد بخواهید بفهمید سبکش چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه دنبال سبک می گردی می تونی سافت راک یا پاپ راک صدا کنی آهنگ رو ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad lian [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شد یه حرف حساب. دم شما گرمنقل قول:
غمت بخیر(sm127)نقل قول:
واقعا؟(sm77)نقل قول:
یه بازیگره هم بود کی بود شن روز پیش دیدم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)
بلی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm172)
هیچکس با من نیست ... (sm172)
هیچ کس ..(sm50)
هیع یادش بخیر چه زمانی بود باران (sm50)
پایان همین فناست ... (sm172)
گوش قطار من است ،
به هر که سیلی نیست ،
بگو سوار شود ... (sm50)
قربونت.(sm10)منم خوبم روزگار میگذرونیم.دارم رو یه بیتی کار میکنم قصد دارم یه روزی یه چرتی خودم بخونم روش(sm2)نقل قول:
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه بیانیه ندادن دیگه اپدیت نمیشه سایتشون؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
از سروده های خودم یه کار بهت میدم ... (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا شتر رنج همیشه اینجا خوابید...(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گو توش ..
چشمی و صد نم
جانی و صد آه...
(sm50)
واگذاری قطعهای که دو سال پیش فروختهشده بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)این صدای وسط اهنگ شهرام شکوهی به سبک تیتراز ترو دیتکتیو میگه چرا (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در گلو می شکند ناله ام از رقت دل
قصه ها هست ولی طاقت ابرازم نیست ... (sm172)
قبلاً فقط ملودی می دزدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان ترانه هم می دزده ...
نقل قول:
مصاحبه با آریا عظیمی نژاد ..
آفرین خوشم اومد ..
برای برگشتت هر چند دیگه دیره ،
دلتنگ تو می شم بارون که می گیره ... (sm50)
متنفرم از سریال های تینیجری ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
شانه کنی یا نکنی آن همه مو را
فرق سرت باز منم...(sm50)