یعنی فک کردی این همه دارن جون میکنن که مذاکره کنن که یه توافق شه دلیل اصلیش اقتصاد داخلی ایرانه ؟ (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی فک کردی این همه دارن جون میکنن که مذاکره کنن که یه توافق شه دلیل اصلیش اقتصاد داخلی ایرانه ؟ (sm2)
دلیلش اینه اصن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مغزت نیاز به ریپیت داره؟؟ گفتم یکی از تبعاتش که چشم عموم مردم بهشه
مطمئن باش واسه 70% مردم هیچ اهمیتی نداره که قراره تو سیاست چه غلطی بکنن نون شب ملتو قطع نکنن فقط
(sm50)
من با این بحثا خوشبین نیستم البته مخالفتی هم ندارم
مرفهن دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانوم فروغ (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد خرته (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه توافق ببندن چه نبندن ارمیا حقش نبود اول بشه
ادبتم میذارم پای بچه بودنت...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خوبی من باهات بحثی ندارم دیگه وقتی نمیفهمی