(sm9)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm9)
(sm142)
از کی جهان بینی شده لازمه خواننده بودن ؟ (sm2)مردک تا دیروز که عصر جدید وجود نداشت سگ تو رو میشناخت ؟
(sm50)
(sm50)
(sm196)
مثل این که یادت رفته موسیقی متن شاهکار سریال تاریخی پایتخت کار استاد بوده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا قربانی یه تنه داره سطح موسیقی ایران رو صد پله بالا می بره ...
07 - Was Ich Liebe ...
علیرضا قربانی دوست دارم ..
واسه تنهایی شب ... (sm50)
(sm242)
اقا یه پادکست خیلی شاد واسه عروسی بخواییم از کجا باس بگیریم ؟ کسی داره بده فوری ؟ دمتون گرم (sm178)
می تونقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزبه بمانی چه ترانه ای خونده یعنی تموم
خواننده باید جهان بینی داشته باشه از خودش فرهنگ اجتماعش و دنیانقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزبه بمانی ...
تکراری ، کسل کننده ، مقوا ...
چرا جنگ نمیشه خسته شدم از این وضعیت گوهی ..
ترامپ عن هی جلسه بذار بی خایه ..
(sm81)
گوش قطار من است ،
به هر که سیلی نیست ،
بگو سوار شود ... (sm172)
سنگ دل آیینه ی ما را شکست ... (sm50)
آیینه یک دل نه صد دل عاشق است ... (sm50)
در حلقه ی مرغان چمن ولوله انداخت
هر ناله که در صحن گلستان تو کردم ... (sm50)
(sm120)
رییس ...
لطف می کنی یه سریال معرفی کنی ...
درام و جنایی باشه خواهشا ...
با تشکر ...
ای بی بصر !
من می رم ؟
او می کشد قلاب را ... (sm172)
صدای طبل جنگ به گوش میرسد (sm81)
dark
the stranger thing
کسی دیده این دوتا سریال رو ؟
جفتش خوبه اولی اسپشیالنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دونالد ترامپ : تصمیم گرفتیم به ۳ نقطه مختلف حمله کنیم. هنگامی که پرسیدم چند نفر خواهند مرد؟ یک ژنرال پاسخ داد ۱۵۰ نفر. ۱۰ دقیقه قبل از حمله آن را متوقف کردم.»
اخ بزنه این سرداران منقلی برینن بخودشون
(sm2)من مطمئنم جنگ بشه هم از اونا میخورن هم از ما
اسکلو نیگا...
اون دیوثا بچه هاشون اینا همه اون سمتن... خودشونم به شخمشون نیست..... ما این وسط به گا میریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارک خیلی خوبه ..
راجع به دومی هم دفه بعد اسمشو آوردی تو کیونت میذارم وقتی ندیدی ..
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو من گفتما دیوس دیدمش حال داد .. :l
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما الان وسط گاییم بابا ..
(sm50) سینتجول چه می کنی