(sm196)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm196)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مزه!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میخوری مگه
من که نفهمیدم
دیوث عرق کشمش مث آب میمونه دیگه چه جور مگه میشه بهت اثبات کنم (sm50)
آخه شما بگین کسی آب میخوره با نوشابه که من بخورم (sm2)
خوب من نخوردم سر در نمیارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره خیلیا هستننقل قول:
خونه پر از رنج سکوته وای دلم تنگه
گل های خونه پیش چشمم چه بی رنگه
(sm50)
نقل قول:
نوش داداش(sm111)
خوشم اومد ناخوناتم گرفتی فردا بری مدرسه(sm2)
اها
الان مثلا رفتی فضا
نه دیوث بزارمان کونی (sm2)نقل قول: