دوباره مثل البوم قبلی مسخره بازیشون شروع شده... مجوز به اهنگ ندادن و کیون مارو پاره کردنو .....
اخرشم باز مثل البوم قبلی میدن بیرون(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دوباره مثل البوم قبلی مسخره بازیشون شروع شده... مجوز به اهنگ ندادن و کیون مارو پاره کردنو .....
اخرشم باز مثل البوم قبلی میدن بیرون(sm2)
اوه برو یره این البوم که همش مولاناست دیگه چه مرگشونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط حضرت استاد رضا یزدانی ،
اعلام می کنه که فلان تاریخ آلبوم یا کار جدید منتشر میشه ،
دقیقا سر موعد مقرر این مهم انجام می پذیرد ...
مگه خبر نداری ، به خیلی از اشعار حافظ و مولانا و سعدی و ... ممیزی می خوره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا ایران تشریف داره ...
این وسط سینجول (هانی) هم از کار افتاده و دل به کار نمی ده ...
اونا که وضعشون خرابتره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا همین یک بیت از حافظ (ما شیخ و واعظ کمتر شناسیم ، یا جام باده یا قصه کوتاه) بارها و بارها به روش های مختلف در آلبوم های مختلف از ریشه عوض شده ...
طرف نشسته تو خلوت شاعرانه اش و سروده :
دلم میخواد یه جای شیک و پیک و
تو باشی و من و یه موزیک هیت و
زبونم بگیره بخوام بگم میخوامت
میمیرم من بی تو بی تو ...
و بدونه کوچکترین مشکلی و در کوتاه ترین زمان ممکن مجوز انتشار براش صادر شده ...
کاش می شد مُرد ...
یعی می پرستمت ممر ،
داری به تنهایی تبر به ریشه کپی رایت اونم در سطح جهانی می زنی ... (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونور تاپیک شادی عژب اسکلای هستن ..
یه روزی میای خواجه پلی .. (sm50)
دهن اینا سرویس حالا کی البوم میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
تو دیوس که بیشتر زخم میکنی با این سوال تخمیت ..
تا قبل محرم میاد ..
(sm209)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخلص مرتضی خان گل (sm127)نقل قول:
میاد تا قبل محرم
(sm2) معجزه میکنن لامصبانقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه رف بعدش ..
چی میشه مثلا تاریخ انتشار باشه 17 مرداد که منم برم تهرون .. (sm74)
17 که نمیشه گو توش میفته پنج شنبه ..
Alita Battle Angel 2019
بعد مدتها یه فیلم خوب دیدم ..
سینجول فوکشن... این شاتل شخمی چرا جشنواره تابستونه نمیده؟
2.3 تا طرح پیشنهادی به من داد... 128 و اکو لایت... فک کنم سرعتش در حد دایال اپ
یعنی باس بعد چند سال دوباره کوچ کنم به پارس انلاین(sm120)
بقیشم هم گرونه همه به کار من نمیاد... نامردیه ماهی 40 تومن بدم بعد تهش 5.6 گیگ هم استفاده نمیکنم از حجم و نصف روزهاشم نیستم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاپی(sm19)(sm120)
تاپیک شادی عجب سیرکی تشریف داره
حسین هم با تنقلات میره اونجا عشق و حال ...(sm59)
قربون اقا سید رسولنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بباف دارم را
و روزگارم را
سیاه کن آن گاه
مرا بکش بالا
چنان که خرخره ام
جریحه دار شود...
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رات و بالات با من تو فقط بشو .. (sm50)
(sm172)
برف می بارد ، باد می ایستد ... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق است این... همیشه ببینش...ولی مبین!
دسته گل خداست ..ببویش... ولی مچین!
می توفد از تصور آن باد آنچنان
می رقصد از مشاهده اش آتش این چنین .
عشق است این ..نیامده در خواب عاقلان
عشق است این نخورده به چشم منجّمین
این حسّ واشدن که به هر کس که دست داد
دستی در ابر دارد و دستی در آستین
این روزها چه ساده مرا می برد به اوج
وآنگه چه باشکوه مرا می زند زمین
مرتضی_حیدری
(sm50)
چی کص می گی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
!?ها؟!
شهر ما تلفناش شنوده ولی حرفتو نمی فهمن
دیدن من میای جای دست گل بگیر بهمن...
(sm50)
وامصیبتا ..
Stranger Things Season 3
اومد .. (sm118)(sm118)(sm118)(sm118)
با ماکزیموم کیفیت رفت رو دانلود .. (sm88)