این سحاد بعد از سه چهارسال منو دست مهره کرد فکر کرد حبریه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
این سحاد بعد از سه چهارسال منو دست مهره کرد فکر کرد حبریه (sm120)
نه دس کمش گرفتم (sm120) فک میکردم گول میخوره نخورد (sm2) هنو مقاومت میکنم ولی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو 1-2 تا بیشتر ندیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با رویکرد جدید و قدیم به هشت و نیم چن می دی ؟ (sm70)
خودتو اماده کن چند شب دیگه بهت میگم به من ماست چقدر کره داره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باخت بدی دادم (sm2)
دیوث دس بعدی یه چنگیزی بشم یه سربازم برات نذارم واسا (sm2)
هنوز مونده دیوث مظلوم نمایی نکن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه لامصب وقت نشد ولی چند تا سنگ بزرگ زدم من هفت و نیم ساعت بلاتار یکیش بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هشت و نیم فعلا یک چون با رویکرد جدید ندیدم هنوز(sm120)
گم رو یره سرباز کشی میکنی دیوث (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی (sm120)نقل قول:
(sm120)
واقعا خسته نباشی بابتدیدن اون فیلم تارنقل قول:
2 ساله سر سیستم دارمش گشادیم میشه ببینمش(sm54)