(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
شاید اسم آلبوم مجوز نگیره ! مگه اینکه پارتی بازی کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گو نخور اسم آلبوم میخوام شیکا کنم بکنم تو کیونت آهنگارو بده بیاد باقی کیون لقش ..
یارم چ نقاش بود
به به ترکوند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کدوم فیلمه یادم نیمیاد ..
این آهنگی که اون بابا میخواست دیرو تو باشگاه پخش شده بود دقت نکرده بودم .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام خوبین داداشا سلامتین فدایی دارین همتون
آقا من لپ تابم رو روشن میکنم این میاد چش شده؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
série_noire_1979
رف رو دان ..
در پایان همین موسیقی ... (sm172)
(sm50)
(sm74)
بباف ... (sm178)
(sm128)
Ice ...
پاره ، خورد ، ترکیده ... (sm172)
کارگردان «پر پرواز»: شادمهر عقیلی در ابتدا حتی نمیتوانست جلوی دوربین راه برود/ خسرو معصومی که فیلم «پر پرواز» را با حضور شادمهر عقیلی در ایران ساخته، دربارهی میزان تسلط این موزیسین به موسیقی و بازیگری به ایلنا گفته: «اوایل که وارد هنر شد و به خصوص به دنیای بازیگری قدم گذاشت هیچ شناخت و دانشی از سینما نداشت و حتی جلوی دوربین نمیدانست چگونه باید راه برود اما به مرور سینما را یاد گرفت ولی در حوزه موسیقی و خوانندگی واقعا هنرمند بود و کاملا موسیقی را میشناخت. زمانی که ما در فیلم پر پرواز برای سکانسهایی نیاز داشتیم تا قطعاتی را به صورت زنده اجرا کند، به خوبی از عهده این کار برمیآمد و بدون آنکه از قبل تمرین کرده باشد قطعا موسیقی را با سازهایی همچون پیانو برای ما اجرا کرد
خب؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا قربانی برنده بهترین ترانه تیتراژ فیلم یا سریال برای «چهار راه استانبول»
این حافظ هم که موزن نمیره بش شیزی نمیدن ..
نازنین بیاتی .. (sm118)
(sm196)نقل قول:
(sm2)
سینجبیل(sm19)
حالم بده برو گمشو از ژولو ششم ..
دردت به کیونم (sm19)(sm120)
(sm132)
اتلتیکو مادرید با انتشار بیانیهای اعلام کرد که با ۱۲۰ میلیون یورو قرارداد گریزمان فسخ نمیشود و این رقم کافی نیست،
چون زمانی که این بازیکن با بارسلونا به توافق رسید بند آزادسازی او ۲۰۰ میلیون یورو بوده است و به همین خاطر این باشگاه از طریق وکلایش این قضیه را پیگیری میکند
(sm98)
(sm50)
اگه مشکلی وجود داشت دفتر لالیگا فسخ رو انجام نمیدادنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زور بیخود میزنن (sm120)
(sm74)
سلام . کسی لینکی از آلبومای گروه Crows In The Rain داره ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali147 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و تو ،
از آن تبار منقرضیم ،
که نگاهش
به چشم تو رسیده
و بغضش به گلوی من ... (sm172)
(sm50)
(sm172)
(sm50)
(sm70)