[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم آلبوم؟ لینک بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باری غرور از سر بنه و انصاف درد من بده
ای باغ "شفتالو" و "به" ما نیز هم بد نیستیم ...
گر تو به حسن افسانهای یا گوهر یک دانهای
از ما چرا بیگانهای ما نیز هم بد نیستیم ...
با لاشیان تو می پری دور از جناب خیلی خری
تو محشری از همه سری ما نیز هم بد نیستیم
last night sheikh with light searching in the city
said i hate demon and bogie give me humans
ای جان شبانه هم سرعتش رو 300 !!!! (sm118)
تغییر نکرد ..
اینطوری که خیلی دان میشه کرد !!!! (sm118)
آلبومنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The passion of rumi
همون آلبوم که کاندید گرمی شده بود
تراک 3 بود این فک کنم
من او بُدم من او شدم با او بُدم بی او شدم در عشق او چون او شدم زین رو چنین بی سو شدم
http://dl3.tehranmusic363.com/FullArchive/index.php?dir=TehranMusic%2FS%2FShahram%20Nazeri%2 FAlbum%2FShahram%20Nazeri%20%26%20Hafez%20Nazeri%2 0-%20The%20Passion%20Of%20Rumi%2FShahram%20Nazeri%20 %26%20Hafez%20Nazeri%20-%20The%20Passion%20Of%20Rumi
(sm89)(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]