(sm155)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm155)
چرا تاریخو اعلام عمومی نمیکنن ؟
یکی واسه من فرستااد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا نمیخوان اعلام کنن دیگه . مشخصهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاستشونه ؟ به ضررشونه کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
چشات رنگش لعاب داره
رو موجاش التهاب داره
ولی بی دین لامذهب زیارتش ثواب داره
(sm50)
(sm120)البوم امشب نیاد رو نت صلوات
من حتی احتمال میدم تا غروب بیاد ! (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 108 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (42 کاربران و 66 مهمان ها) (sm118)
چرا اسم قطعاتي ، عكس كاوري چيزي نمياد خبرش :/
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچچنمین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر جا پا گذارم کینه ها بینم
هزاران چهره در آیینه ها بینم
چه جایی خوشتر از میخانه بگزینم
...
(sm25)
آلبوم تحت هیچ شرایطی امشب پخش نمیشه تو نت
کاش راه خانه ات اینقدر طولانی نبود
من که در بندم کجا، میدان آزادی کجا ... (sm50)
یه کاربر مجمع هیچوقت نا امید نمیشه ماشین پخش و هدف بگیریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیپ هم که پیش فروش گذاشته واسه آلبوم
همین الان رفتم گفتم 300 هزار تومن میدم آلبوم رو تا شب برام ردیف کن برگشت گفت نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون دیگه چجور کاوریه
کاور آلبومه دیگه منم بنرش رو دیدم همینجوری بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس چی هست ؟؟ نامفهومه تو بیپنقل قول:
رو چه حساب گفتی 300 تومن اگه میگفت آره باید تا دو سال چورن رایت میکردی پولش دربیادنقل قول:
یسته بندیش مثل آلبوم پرچم سفیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پولش مهم نیست ولی حیف که گفت نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعرارو هم نوشته تو کاور
فک کنم کلا رقاصاس عکسه
(sm2)
سایز اصلی ..
(sm98)
اونا چیه ؟؟
یعنی امکان داره 0.0000001% این کاور آلبوم باشه؟ (sm77)
هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسته های تریاقه (sm2)
کاوره دیگه په شیه ..
(sm2)