من فک کردم داری یگانه رو میگی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من فک کردم داری یگانه رو میگی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از قلعه نویی بپرس (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی چه فیلم هم بازی میکرد که مثلا تعصب دارم تو زمین موندم (sm3)
الي اخر فهميدي عكسه اين وريه يا اون وري؟؟؟(sm120)
(sm120)نه
ترسو عه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میگه آلبوم فقط منُ از یاد ببر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا بعضی از آهنگا به جای کاور آهنگ کاور باران روشه ؟
اونا رو امیر نزده به این خاطرنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خودش با یک وعده زنده میمونه
خوب بگید سعید هم با کاور بزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خيلي هم حركت چيپيه :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیتل فینگر: بیشتر انسانها کم ریسک می کنند تمام زندگیشون از خطر دوری می کنن و بعد می میرن من برای چیزی که میخوام با هر چیزی که دارم ریسک می کنم
سانسا: تو چی می خوای???
لیتل فینگر: همه چیز!!!
(sm2)
اتفاقا از نظر اینا منو از یاد ببر آلبوم خوبیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورش چرندیاتی مثل پاروی بی قایق و کلنجار و خواب و دوست داشتم و ... بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه سایتا این کارو میکنننقل قول:
(sm27)
الی بیا اینو بِکش بیرون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مصاحبه تی وی پلاس فریدون در مورد محسن رو تا امروز ندیده بودم
واسه دو هفته پیشه (sm98)
نابودگر 10 سینجول(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب همین که تگ باران رو دارن کافیه دیگه کاور آهنگ باشه خیلی بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک بذار
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27) اجراش !!!! (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
گوسپند لینک میذاری کاملش کن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها خواننده هایی که بهم حسودی نمی کنند من و محسن چاوشی هستیم !!!!
الی اونو میخواد بکنه تو کیونش ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون 30 ثانیه که در مورد محسن میگه رو میخواد کات کنه یه ربع دیگه پستش کنه (sm120)
من هنو از دست الی عصبانیم .. (sm120)نقل قول:
این پرده ای نباشه ؟!
تنهاترین من تنها نزار منو (sm81)
کیفیت تخمی دان نکنین
نه...
(sm81)فریدون خیلی نازه
(sm2)نقل قول:
اشترم لینکو دیدی البوم بزن
تنظیم های پارو 10 جاش میلنگه ؟؟ (sm77) شما یه جاشو بگو فقط !
محسن توی این آلبوم ثابت کرد جزو 3 تا تنظیم کننده های برتره ایرانه ! شما مثل اینکه آلبوم رو خوب گوش نکردی ؟؟ ترک های 2 و 3 و 4 , سه ترک پشت سر هم که محسن تنظیم کرده و هرکدومش یه سبک خاص داره یکی الکترونیک راک یکی فانک راک اون یکی هم راک ان رول ! کی میتونه همچین تنوعی رو ایجاد کنه ؟؟ ملودی های محسن ته کشیده ؟؟ ملودی های آلبوم پارو بهترین ملودی ها بود ! ملودی آهنگی مثل " پاروی بی قایق " یه شاهکار بود ! که فقط خود محسن میتونس همچین چیزی بسازه ! غیر از ترانه ی فوق العاده و تنظیم بی نقص امید حجت .
در مورد حسین صفا هم بگم افرادی مثل ( میثم یوسفی . حسین غیاثی ) از دیدن شعر های حسین صفا تعجب کرده بودن ! اونوقت شما میگی شعر های صفا خوب نیست و ترانه های کف افکارمو موکت کردم خوبه ؟؟ !!!
در مورد اون تنظیم کننده هایی که گفتی فقط سبک صفاریان و حسامی به درد محسن میخوره اونم در حد یکی دو تا تنظیم !
در مورد آرون حسینی و اشکان آبرون هم ... ترجیح میدم سکوت کنم (sm120)