(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)
دردسرهای ما تفاوت داشت
من سرم گرم پای بستن بود
نقشه ها می کشید چشمانت
چشم ها چشم دل شکستن بود ...
انخل هم رفتنی شد (sm54)
علیرضا قربانی - بی قرار (sm81)
علي دايي دعوت علي کريمي را پذيرفت
سرمربي پرسپوليس اعلام کرد دعوت علي کريمي را براي چالش سطل آب يخ خواهد پذيرفت.
به گزارش "ورزش سه"، علی دایی، سرمربی پرسپولیس پس از کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که دعوت علی کریمی به چالش سطل آب یخ را تازه شنیده و برای کمک به بیماران مبتلا به سندروم "ای ال اس" این دعوت را قبول میکند.
دایی افزود : «ان شاءالله پس از بازی با پدیده که با پیروزی پرسپولیس همراه خواهد شد این کار را به همراه سه بازیکن دیگر انجام خواهم داد.»
گفتنی است چندی پیش علی کریمی با شرکت در چالش سطل آب یخ، سرمربی سرخپوشان را به این چالش فراخوانده بود.
بی چاره دل که غارت عشقش به باد داد
ای ديده خون ببار که اين فتنه کار توست ...
(sm81)(sm81)
یاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااای داهاهاهاهاهاهاااااااااااا اااااااااااااای
جاهاهاهاهاهاهاهاااااااااا ااااووووو
یااااااااااهاهاهاهاهاهااا اااااااااااااااااااااهاها هاها آهاهاها عِ عووووووووووووووووووو
(sm81)(sm81)(sm81)
(sm2)(sm2)
ای سایه صبر کن که برآید به کام دل
آن آرزو که در دل امیدوار توست ...
(sm74)(sm74)(sm50)(sm50)
کوفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
Shab E Entezar - Behnam Saffarian (sm118)
علی دایی دعوت علی کریمی را برای چالش سطل آب یخ پذیرفت (sm120)
(sm98)
نخند آلبوم جلیلی قطعی شد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
403 فوربیدن
(sm70)برای همه
جدن؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با انواع فـیلتر شکن مشکل داره (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه نصف کاربرا با کریو میان ؟(sm77)
زیرنویس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خودشون میگن (sm25)نقل قول:
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاربر خارجی هم داریم ؟نقل قول:
خو چرا هرچی بلاس سر باران میاد (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm54)یا امیر عجب ابزاری داری، چه آمارو ارقامی میگیرینقل قول:
تلفیزیون عزت تی وی
باورش سخته چونکه عاشقیم جوریکه قلبمون نزدیکه من واست جون میدم معنی احساسو از چشات فهمیدم(sm137)
بنده همین جا به کاربران خارجی سایت سلام عرض میکنم(sm16)نقل قول:
مننقل قول:
Hi Dayus's Forien (sm2)
میدونم غلطه الان میخوان سوتی بگیرن (sm70)
سینجول قلب منه (sm81)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستشو بگو چن درصد گرفتینقل قول:
موزیک ویدئو ابی و گوگوش کلید خورد(sm149)
حاجی خودت سوال میکنی برا کیا با کریو باز نمیشه من جواب میدم مال من بعد میگی به من چه؟؟؟؟(sm77)نقل قول:
(sm2)
بزودی عکس من و سینجول در سراسر سایتها(sm59)