نخند دل به کار بده وگرنه پولی درکار نیست(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نخند دل به کار بده وگرنه پولی درکار نیست(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من باز چندتا جوان بیکار سرکار میزارم تو چی الدنگ(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس این چه اومدن و رفتنیِ بی وفانقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز خوبه یکی رو پیدا کردم منو بزن منشی دستیار خودت البته کارگری نمیکنم ا (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به این معروفم که بد عاشق میشم (sm81) (sm2)
تو عزیز دلمی دلنگیز تو کلا هیچ کاری نمیکنی دست به هیچی هم نمیزنی گفتم که فقط دهن میزنی اگه کارت خوب باشه حقوقت هم افزایش پیدا میکنه در روز دوم کار(sm2)نقل قول:
از منشی های این شهر بی زارم
چون با یکیشون خاطره دارم
(sm50)
توام کشتی مارو با این منشی قوزمیت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm81)(sm81)نقل قول:
قربانت برم من دربس در اختیارتم(sm127) اون چیزیم که میگی چشم تو منو استخدام کن بت قول میدم ......(sm2)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلتتو به انضمام 2 تخم تسبیح گوی برق بندازم دیگه ازین بهتر (sm128)(sm2) (sm30)
نقل نزنی تابلو بشیم دیگه فقط خواستم جوابتو بدم (sm2)
باور نمی کنم ولی انگار غروز من شکست
اگه دلت میخواد بری اصرار من بی فایدس
(sm50)
باز تو فاز غم برداشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بیا یه پیشنهاد دارم (sm59)
شمارتو بده من میرم باهاش حرف میزنم شماره تو میدم بهش اونوقت تو بهت زنک میزنه بت قول میدم دیگه چی کار به این کارا داری میخوای ؟ (sm128) (sm2)
بهش میگم گناه داره بچه پاکیه فقیره (sm81) اصلا گلنارم به چشم ندیده تا حالا (sm169) (sm2)
کنکور 95 یک ماه به تاخیر افتاد (sm118)(sm118)(sm118)(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث اگه شمارشو داشتم که چلاغ نیستم که خودم صحبت می کردم (sm2)نقل قول:
بابا میگم شماره خودتو بده دیوث تا برم باهاش حرف بزنم شمارتو بدم بهش الکی مثلا فک کنه منم (sm2)نقل قول:
اون میدونی چرا حاضر نشده باهات راه بیاد ؟ احتمالا اون 30 تومنو بهش دادی چند بار رفتی سرش گفتی 30 تومن بهت دادما خب اگه اگه دوست نمیشی 30 تومنو پس بده (sm30)
بعد بت زنگ زد تو برو سرقرار بگو خواستم سوپرایزت کنم (sm2) (sm51)
من تو شهر به این کوچکی خودم همشریشم پیداش نکردم تو چجوری میخوای شمارمو بهش بدی؟؟ (sm2)نقل قول:
نه خوب و نه بد.. کار خوبی نمیکنم.. البته کار بدی هم نمیکنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار داره قهوه قجری برام میخونه(sm2)(sm127)
چه میکنی برادر؟
تو هی رفتی دنبالش تا بخوای پیداش کنی همیشه اینجا بودی ....... البته شاید به کلانتری گفته باشی خانوم منشی منو اگه پیدا کردید بهم خبر بدین (sm30)نقل قول:
البته یه راه دیگه ام داره روزنامه گمشده خانوم منشی 30 تومنی (sm2)
(sm2)نقل قول:
رسول راستی تو کدوم شهر بودی بابا مخ من ریده یادم میره زودی چند سالت بود (sm178) (sm25)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیشابور
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالت چطوره آقا مجتبی نیستی ؟ (sm127)
آره راست میگی نیشابور بود اگه دوباره یادم نره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالم خرابه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ.ن: به صابر هم سلام برسون (sm120)
خوب کاری میکنی، همین راهو ادامه بده موفق میشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
هیچی (sm172) با بدبختی سر میکنم (sm120)
سیگار با مشروب با طعم هم آغوشی
یعنی فراموشی... فراموشی... فراموشی (sm50)
بعد از تو الکل خورد من را مست خوابیدم
بعد از تو با هر کس که بود و هست خوابیدم
بعد از تو لای زخم هایم استخوان کردم
با هر که میشد هرچه میشد امتحان کردم (sm27)
کی قرارِ خوب بشی پس؟ (sm172)نقل قول:
سلامت باشی (sm19)
(sm50)نقل قول:
(sm172)نقل قول:
یه شب مثه ادم برم بخوابم (sm172)
شبتون گوگولی مگولی (sm172)(sm10)
(sm120)نقل قول:
بدبختی چرا؟!(sm142)
اسوده بخوابید.. شهر در امن و امان است(sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نوید قربون اون کت و کولت بره که ازش افتادی(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] من برفتم(sm27) شب خوش(sm127)
تلاشتو بکن تا فردا بیام ببینم چه کردی با اسکارلت(sm2)
(sm120) شب بخیر گوگولی مگولی (sm70)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب چه زود رفتی (sm127) شب بخیر منم الان میخوام برم (sm27)نقل قول:
نوید شب بخیر رسول اگه نبودم شب بخیر
شما شهریوری هستین؟(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]