خیلی خوبه این کار (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی خوبه این کار (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون مثلا مجوز دارن و یه طرحی اومده که جلوی پخش اثار اسطوره های موزیک و لس آنجلسی رو از سایتهای دانلود جمع کنه و گفته بیاین و مجوز بگیرین و فقط تک آهنگهای داخل ایرانی بزارین که موزیک باران تو دام اونا نیفتاده و مثل گذشته داره البومای اونور اب و که ما قدرت و شرایط خریدشو نداریم به دست داخل ایرانیا میرسونه و به موزیک خدمت میکنه ...یه سری ام غرورشون اجازه نمیده که یه روز بعد از موزیک باران بزارن .... میخوان بگن کلا قرار نبوده که اصلا ما آلبومو بزاریم که نذاشتیم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali reza [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خنوب بعضی موقع ها حواسم پرت میشد موقع رانندگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخصوصا تکرارم نکن
یه جا زدم بغل گوش دادم رفتم ترک بعدی
خداییش البوم بی نظیره خیلی وقت بود موزیک ایران همچین البومی نداشت
فک کنم کاری باشه که رو شعر مونا هست احتمالا به صورت سینگل منتشر میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidjalab1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم خیلی آلبومو گوش دادم
خیلی یک دسته آلبوم
دقیقا بحث چالش رو موافقم
تکرارم نکن بد جور داغونم کرد (sm50)
آهنگ های تکرارم نکن و ادامه میدمت در ترک لیست همیشگی من قرار گرفت.
تکرارم نکن باشکوه ترین اثر شادمهر در این بیست سال هست ... کاملا بین المللی و ارزشمند... شاهکاری که با مرور زمان ارزشمند تر میشه ...
نوازندگی Guitar Bass شادمهر تو این آلبوم در نوع خودش جالبه ... واقعا از عهدش براومده و استادانه اجرا شده ... کاش میشد تنها لایه های مربوط Guitar Bass منتشر میکردن ...
تکرارم نکن برای من قهرمان آهنگ های شادمهر هست . برای منی که آهنگ های بی کلام گوش میدم این موسیقی برام جایگاه ویژه ای داره . جوهره و موسیقی شادمهر از درونش میاد ... خیلی امیدوارم به آینده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
ادامه میدمت قشنگ تحریراش منو یاد گذشته انداخت خیلی زیباستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تکرارم نکنم اصن هم ردیف بقیه نیست (sm54)
البته به نظرم باقی آهنگا هم از فی لت ر شادمهر رد شن
وقت کردی یه نقد بنویس حامدنقل قول:
البته میدونم الان یه کم زوده
اشترم (sm134)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکرارم نکن حاصل بیست سال کنکاشش است..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیز دیگه هم اینکه خیلی ادم تیزیه! یه کاری ساخته گذاشته که بازم بفهمونه هفت تراک مجموعا با هم نمیتونن با یک تراک ساخته خودش رقابت کنند!
این وسط فقط وارث سقط نشه.. من خیلی درگیر وارثم.. (sm50)
رفیق [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
صد در صد شادمهر نقش کلیدی در این آلبوم داشته چون صاحب آلبوم هست. ادامه میدمت یه پکیج عالی هست هم موسیقی هم ملودی هم نوازندگی هم خوانندگی همه چی عالی اجرا شده ...نقل قول:
ای کسانی که ایمان نیاوردید بیا اینم یه معجزه از پیامبر موسیقی حالا ایمان بیاورید(sm70)(sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم کار حس زنده بودن ساز ها سمپل نیست حس موسیقی رو تو این کار واقعا درک میکنی
نحوه ی اجراش هم خیلی هوشمندانه س
به نظرم میشد از بین ترک ها قبل هم یکی دو تا تو آلبوم باشه
مثل وارث گمت کردم و حس خوبیه
وارث یه کار خاص هست خیلی لذت بخشه اون آهنگ
من هنوزم اونو گوش میدم
عشقی یره (sm134)(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اندازه نقد موسیقی نیستم ... همیشه سعی میکنم بدون تعصب موسیقی گوش بدم . اگر تونستم حسمُ در مورد آهنگ ها مینویسم.نقل قول:
در کل یک سال من با موسیقی تکرارم نکن پر شد ... تنها نت هایی که برای پیانو نوشته میشه برای سال ها گوش داد و کیف کرد.
خیلی قشنگه واقعا هر چی بیشتر گوش میدم بیشتر درگیر آلبوم میشمنقل قول:
تواضع موج میزنه همیشه تو رفتارت (sm127)نقل قول:
خود شادمهر که بعید میدونم امیدوارم فریبرز لاچینی پیانو آهنگاشو بزنه مخصوصا تکرارم نکن
چه گیتاری میزنه تو روز سرد (sm25)
بازی لستر و سیتی چند چند شد ؟
جیگر منی فدات شم(sm74)(sm127)نقل قول:
4-0 تا دقیقه 79 (sm77)(sm2)نقل قول:
گفتم این پچول مربی نیست (sm120)
شادمهریای عزیز وقت کردند آهنگ زیبای قمار را هم گوش کنند.(sm51)
باز شادمهر آلبوم داد و این آقا...(sm142)
پپ ریده پسنقل قول:
پپ و خوزه با هم ریدن
ایشالله آخر فصل جام مال ما لیورپولی هاس(sm128)(sm178)
فدات یره (sm156)(sm23)(sm4)(sm38)نقل قول:
اصلا نمیشه ذهنتو متمرکز کنی. بس که هیجانش بالاس.شاید اونایی که طرفدارش نیستن براشون عجیب یا مسخره باشه اما من واقعا سر ترک تنهاییام قفل شدم.ولی تنهاییام و ادامه میدمت بدجوری منو درگیر خودش کرده.
از این جاده هرشب برات یه بن بست آرزو کردم
چشامو بستم و از تو دوتا دست آرزو کردم
آرش محرابی واقعا ی پدیدس
نقل قول:
من گفتم یه تیم معمولی بره گند میزنه (sm120)
لیورپول امسال خیلی خوبه
آرسنالم همه رو داره از دم تیغ میگذرونه
الکسیس چه کرده (sm51)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه از رفتنت میگن خلافش رو تو ثابت کن (sm1)
آرسنال و ونگر عقد دائم بستن با رده چهارمینقل قول:
ما فقط یه رقیب داریم اونم چلسیه
تنهاییام--تکرارم نکن-- روز سرد--عقل و عشق
مرسی از شادمهر بابت این آلبوم خوب...لذت بردم
استاد شادمهر یدونه ایی (sm127)(sm127)(sm127)(sm118)
(sm70)(sm70)(sm70)منم همینطورنقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنهاییام ارامشه محضه
یه نگاه به هشتگ های شادمهر و نظر سنجی ها انداختم روز سرد با اختلاف اوله بعد ادامه میدمت و تنهاییام و همیشگی
اولین البومه شادمهره که تقریبا همه اهنگهاش به یه اندازه مخاطب دارن
ما رو که بعد از فرگوسن خدا زده، ولی شما امسال هم هیچی نمیشین، بازیکناتون دارن مصدوم میشن یکی یکی ، چلسی رو هم نمیشه گرفت انصافانقل قول:
لطفا همه نظــــــر بدن
آرش محرابی رو همردیف نیلوفر لاری پور می دونید؟
عالی،هر چقدر گوش میدم بیشتر و بیشتر جذب میشم
کاش شادمهر هیچوقت تموم نشه
به نظرم زوده برای قضاوت، با شعرای لاری پور خیلی خاطره داریم، باید یه مدت از اینا بگذره بتونیم درست مقایسه کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]