(sm111)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm111)
طفلک دل من
بی راهه نرو کارت باختن
رفتو رفتو رفت
روی شعله ها
نگو نمیدونم
بیخود با تو بودنم
ازت خبر ندارم
پیر شدیم رفت (sm2)
آدم تا جوونه از مرگ نمیترسه
هرچی پیرتر میشی مردن واست سخت تره
همسفر ندارم(sm50)
شبای من بدون تو یه اسمون بی ستارس(sm74)
هیچ ارزوی تو دلم ی صبح تا شب نمیمونه
کرده پریشان حال مرا
پس بذار منم برات قصه بگم
خنیاگر پیر
دلی که تنها باشه جز این نمیشه(sm50)
کسی نیست شاخه گل توی خونم بیاره
فصلها بی معنی اسمان بی رنگ است
(sm27)
2 کاربر
11 مهمان
بچّه ها اینو دانلود کنین تا گلادیاتور ها پاکش نه کردن ! من فردا شب می خوام دانلود کنم . علی الخصوص @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشبو خاستم زود بخوابم یهو افکار شیری ب سر زد و سیستمو روشن کردم و دیدم لینک فیلم رو رفیقمون گذاش(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مگه همون قبلی نیست
بهترین کیفیت(sm54)
نوکوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از من میشنوید فیلمو با این کیفیت نبینید
البته من خودم همون اول که لو رفت دیدم
Big Mistake
حالا باز خودتون میدونین
کیفیت پرده هس
هیچکی هم نیستش راجبه یه موصوعی بحث و تبادل نظر کنیم(sm98)
کیون لق بسیجی ها من که فردا قرار برم سینام گشت ارشاد 2 را ببینم (sm50)
.(sm50)
(sm50).......
(sm74) حالم خرابه
(sm9)
goh nakhor bia hendone bekhor(sm30)
(sm171)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)