آره... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرم داره منفجر میشه (sm1)
یکی دیگه پستش پاک شده تو چته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چه گویم که غریب است دلم در وطنم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باورت میشه به شخمم نیست؟! (sm50)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
خمش، باش خمش باش در مجمع اوباش... (sm50)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما همه میدان مین ایم ...نقل قول:
والا منم همچین اخلاقم بچه گونه نیست خیر سرم متولد 69 هستم (sm120)
گاهی وقتا یه مسئله کوچیک رو که بش دامن بزنی بد از توش در میاد مثل من
خود منم اکثر روزا از مشکلات زندگی قسط بده کاری خیلی اعصابم خورد میشه حالم بد میشه خیلی ناامید میشم
میدونم باید پوست کلفت بود ولی گاهی وقتا نمیشه
به همین راحتی دو نفر میونشون شکر اب میشه چرا چون یکی شون مثلا" اعصاب نداره . خب باید وقتی حالش جا میاد از دل طرف دربیاره نه اینکه راحت ازش رد بشه
بگو جل جلالا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]