نمیشه زمین خورد و گریه نکرد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیشه زمین خورد و گریه نکرد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز نه کانجورینگ اومده نه 31 (sm25)
که هادی سرش درد میکنه ؟ (sm2)یا قضییه من ؟ (sm2)تو دیگه کی هستی سنگ دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیرون این پست های به جا و معنی دارت هستم میلاد . الک الکی داری یه شاعر چیزی میشیا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم هادی بود ولی الان که بیشتر فکر میکنم هر دو... (sm2)نقل قول:
ای پوست کلفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
شاعر که کسی دیگه تشریف داره من فقط راوی هستم ...نقل قول:
خب دوستان عزیزم به قیمت از بین رفتن یوزر من امشب خوش بودین با هم چت کردین خندیدین . خدا کنه همیشه دلتون شاد باشه و بخندین (sm127) بخندین به این دنیای نامرد
یه کم تلاش کنی خودتم شاعر میشی چون خیلی با شعر سرو کار داری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]