سمت چپی نمیشناسی خاک بر سرت ..
نمایش نسخه قابل چاپ
سمت چپی نمیشناسی خاک بر سرت ..
تو رو خدا ببین کیا دارن واسه ی ما حکومت می کنن. آدم شرمش میشه. صد رحمت به چوپون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولد نولان هم هست ..
و من هر سال این موقع این هارو تکرار میکنم ..
و امیدوارم تا سال دیگه در سکوت ابدی فرو بری و تحمل این دنیای تخمی رو نکنی
(sm2)
(sm178)
(sm50)
(sm137)
(sm111)
دیوث عظما(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استوری علی انصاریان و گوش کردن به آهنگ دور شدی
ینی کسخل تر از این من آدم ندیدم ..
فا...ک ... (sm50)
حق من این نبود ... (sm172)
(sm2)
(sm2)(sm18)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن شیه ببعی ..
(sm228)
(sm51)
(sm10)
شکار کردم یو هو .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
کاش محسن آهنگ جدید بده
علیرضا قربانی دیوس کلمو خراب کرد ..(sm50)
ابی پلی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ب ..
ابی صداش چقدر خراب شده
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاغی .. (sm50)
الی فوکیدمت اگه یه بار دیگه با یه شکلک اعلام وجود کونی ..
(sm50)
(sm3)
(sm102)
(sm2)
آقا یه سایت بدین واسه دانلود فیلم و سریال خارجی.. پولی هم باشه مهم نی.. فقط آرشیو به روز و کاملی داشته باشه! (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در پایان همین موسیقی ... (sm50)