(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
فقط یه کم کلافه ام .. (sm50)
بخواب ...
به چند حیله شبی در فراق روز کنم ،
و گر نبینمت آن روز هم به شب ماند ... (sm50)(sm172)
تا حالِ مرا دیدند ،
سیگار تعارف شد ... (sm27)
گو توش دلم آبگوشت و کله پاچه خواس رفتم بیرون گیر نیومد آخر به تخم مرغ و از این کلوچه کام های قدیمی ختم شد .. :l
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی نمی شنود ما را ... (sm172)
نت های گریه آورم, در کجای هوا گم شد؟
این هالوژن عظیم امید که اینک در من می زند سوسو....
در ذهنم این چه نقشی بست, آن نقش کجا رفت؟
چه امیدها رفته بربادها چه سیلاب ها خفته در بغض ها
هیچ گاه, هیچ گاه
باورم نبود, آن شکاف عظیم دره ی سلطنت آباد را- که بیست سالگی ام به رنج سنجیدمش
این گونه از بازی به دَرَم کند
دراب مخدوش
(sm27)
(sm50)
متری شیش و نیم لو رف مثل شبی که ماه کامل شد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بارونی گو توش ..
نکته جالبی بود ..
جواد خیابانی: عادل به تلویزیون باز میگردد/ اختلاف نظرها حل شده/ فردوسیپور کاپیتان تیم ماست و باید باشد
جواد خیابانی در گفت و گو با پژمان راهبر از بازگشت قریب الوقوع عادل فردوسیپور به تلویزیون خبر داد اما اشارهای به سرنوشت برنامه نود نکرد. خیابانی در صحبتهایش گفت:عادل کاپیتان خوب تیم ماست. حتی من وقتی میخواستم بازی ایران و اسپانیا را در جام جهانی گزارش کنم از او پرسیدم که چه کار انجام دهم تا گزارش بهتر شود. حالا هم با فردوسی پور ارتباط دارم و از احوال هم با خبر هستیم.
به مردم ایران میگویم که عادل دارد به تلویزیون برمی گردد. با شروع لیگ برتر شاهد گزارش عادل در تلویزیون خواهیم بود. برخی اختلاف نظرها بوده است که با توجه به روند موجود حل شده من خودم هم با او صحبت کردهام و از صحت ماجرا خبر دارم. همچنین دیگر دوستان من در صدا و سیما نیز این خبر را داده اند. فردوسی پور باید باشد، همه میدانند که من اهل مبالغه نیستم، ولی این را میگویم که اگر عادل نباشد، نمیشود و یک چیز کم است.
هميشه در يک عمرِ كوتاه
چيزی برای غمگينبودن هست
مثل اين ماه
كه میخواهد سرش را بكوبد به پنجره
غمگين اما در كمال ادب
لبهايم را
مثل كفشهايم
جفت میكنم
و تو را
با همان شدّت كه يک درختِ بريده سقوط میكند
میبوسم
#حسين_صفا #کتاب_نرگس #نشرنيماژ
تو آخرین فریبی که از زمانه خوردم ..
ابی به نظر جالب میاد ..
موسی از صبح تا حالا از کدوم خراب شده ای هی عکس میزاری که نمیاد(sm120)
آلبوم حامد هاکان ..
حالا که مرد مجوزشو صادر کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بخت پریشانی ،
در آینه می دیدم ... (sm50)
آرمان گرشاسبی
احسان حائری
کیان پورتراب
علیرضا ریاضی
... (sm127)(sm50)(sm172)
(sm50)
این علیرضا ریاضی خودش تو سبک کیان میخونه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر البوم ابی اگه اومد جایی بزن
سابق بر این آلبوما یه روز به انتشار از یه جایی لو میرفت . چرا آلبوم ابی نمیاد دیگه حس انتظار نیس
یه جورایی خیلی به هم نزدیک تشریف دارن ، کارهاشون کلا مثل هم می مونه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان حائری بعد از حسن علیشیری و حسین صفا اول تشریف داره ...
همه اهنگاش بی کلام؟ فقط ی اهنگ که خونده باشه ازش گوش دادم.. با حرفات بود اسمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب ابی ..
آلبوم خوبیه یه سری داستان داره بعدا میگم ..
بیشتر تنظیم می زنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو آلبوم کیان هم تنظیم کننده بود
این سینا پارسیان هم به شادی میده هم به موزن ..
به نظرم الانه موزن یه دمویی شیزی بده رو ابی سیخ کونه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابی شعراش شن ژا آبمو میاره .. (sm50)