چی میگی تو ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چی میگی تو ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسکلِ این(sm120)
کسره اشتباهه اینجا باید ه بشه مثلن سینجول اسکله (اوسکله یا اوسکوله یا حتا اوشکوله) یا همون اسکله این
با تشکر
(sm2)
هکسره اشتباهِ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم اشتباه نوشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا چون یغما رو دوست دارم ، اینو گفتم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر من هم به نظر شما نزدیک است ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاه مقصود (sm172)
Ice ... (sm50)(sm172)
گفته بودم طوری بیایی که بوی تو را باد نشنودنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوانه شده این پسر ،
پیراهنت را به دهان گرفته کجا می برد ... (sm172)
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برید دانلود کنید و لذت ببرید ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعرای ابی خوبه کدوم خری گو خوری کرد ..
باز مستی و بیدار خوابی ست ،
باز هم رنگ خونم شرابی ست
هر که از ما سراغی بگیرد ،
نام آبادی ما خرابی ست ... (sm27)
ها درسته(sm120)نقل قول:
فقط این ابهام در مورد کلماتی که به ه ختم میشن در اخر جمله برای من هنوز وجود داره(sm120)
(sm16)
و کدامین کاربر همچنان زنده باقیست ؟ (sm120)
همچنین اشعار آلبوم شامل شش قطعه از حضرت مولانا و چهار قطعه از جناب سعدی است !!!
جناب سعدی ؟(sm105) گلاب به روتون ولی اجازه دهید بر روی نگارنده این جمله اجابت مزاج نُمایم
هنوز زنده ای؟(sm2)
اسی زنده ست ...
واقعاً که ، کلی زحمت کشیدم ، برید بگیرید گوش کنید دیگه ... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
lucy in the sky
به شدت منتظرم فیلم خانوم ناتالی .. (sm50)
(sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی مهران (sm19)نقل قول:
نَیمار چه بازاری راه انداخته ...(sm120) مفت گرونه به خدا ...
دنی حیف شد شاه ماهی نقل و انتقالات بود (sm120) اگه میمومد دیگه کامبک نمیخوردیم (sm2)
طرف 70 سالشه برگردون زده اونوقت پنالدو فن کشتن خودشونو با برگردون (sm120)
راستی توپ طلای امسال با توجه به سه گانه پنالدویی حساس شده (sm120) فقط حیف که جام دوستانه باشگاهی پیش فصل به یووه نرسید وگرنه با چهارگانه طرف بودیم (sm2)
هنوز رییست زندس؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهران نه مهوش(sm2)
نخست وزیر میلاد هستم ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهران کیست ؟ (3 نمره)
(شکل او را هم بکشید) ...
نمیرالمومنین است دیگر (sm120)نقل قول:
نشانه پیری (sm2)
(sm2)مهران رو از کجا آوردم (sm2)نقل قول:
تازه می خوام آلبوم امیراشکان غلامی رو هم بزنم ...
اسم یکی از کاربرای دیگه اینجا رو هم یادم رفته که طرفدار منصور بود ...(sm120) نمیدونم همایون بود اسمش چی بود(sm120) نسل من منصور اینستا رو به رم کشیده فک کنم خودشه(sm2)
چند روز پیش درخواست تیک آبی کرده برای پیج منصور (sm2)(sm2)
منم درخواست تیک قهوه ای می کنم برای تمامی بازیگران سینمای ایران ...
آرمان گرشاسبی روان پریش تشریف داره ، خارج از گروه و به صورت انفرادی کار پخش می کنه ، بعد همون کار رو تو کنسرت گروه می خونه ...
@instagram یادت نره (sm2)(sm2)نقل قول:
بعد میگن آمریکا چرا حمله نکرد (sm2)(sm2)
اون که صد در صد ... (sm120)نقل قول:
یه اجرا از محمد معتمدی و مجید درخشانی هم هست مال سال 93
اونم می خوام بزنم ...
یکی بگه رو چی ام به من ،
یه چی زدم دیگه ریخته روتینم به هم ... (sm50)