به خاک سپردمت (sm89)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به خاک سپردمت (sm89)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناز بر من کن که نازت میکشم تا زندهام
نیم جانی هست و میآید نیاز از من هنوز ...
(sm27)
(sm51) اکبر 7 صبح خوابید دیگه ببین کی بلند میشه
اکبر تو میتونی رکورد بزنی تا 7 شب بشه 12 ساعت من سعی کردم نتونستم
سینجول بمیری می مردی زود تر بذاری طرح رمضانش تموم شد
(sm51)
(sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم دهقان(مدیر برنامه های حامی) اعلام کرد:
تولید آلبوم جدید «حامی»، با سبکی جدید استارت خورد
من چند شب پيش داشتم فكر ميكردم كه گرمي خيلي تخميهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يكي مثل شجريان كه تكنيك خوانندگي و صداش بي نظيره هيچي نبرده بعد مثلا جاستين بيبر گرمي برده (sm29)
(sm89)
(sm29) ريدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه كاريه آخه
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]