چنگ می تونسته کلا نباشه
نمایش نسخه قابل چاپ
چنگ می تونسته کلا نباشه
بابا من که گفتم تنها راه اینه که انتظاراتمون رو بیاریم پایین... هر کسی یه دورانی داره
نگفتم فقط شعر مهمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما از کسی که این شعرارو انتخاب کرده برا خوندن نباید انتظار خلق ملودی آنچنانی داشت(sm10)
کسی که میره سراغ همچین شعرهایی باید فکر همه جای داستان رو کرده باشه
بابا تو اصل حرف منو نگرفتی... اگه عنقلابی بودی معنی حرف منو میگرفتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتظار از چاوشی بالاست همیشه ؛ بالخره یه فرقی باید باشه بین محسن ابراهیم زاده با محسن چاوشی
انتظارو بیاریم پایین که حرف نشد... خب ریده بگین ریده... اگه متوسطه بگین متوسطه... هرچی که هست معلومه خیلی نباید انتظار البوم شاخی رو داشته باشم
میلاد 100 بار گفتم جلسات درس وصیت نامه امام رو اینجا برگزار کن که بچه ها در جریان جزییات امور باشن(sm120)
آقا خوبه راضیت میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم اینه انتظار مدرن تالکینگ نداشته باش
دهنت سرویس حسین(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]