(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدن اساسی(sm98)کاور از این بدتر نمیشد(sm98)
خوب ریدن(sm2)
یا خدا این چیه آخه (sm25)نقل قول:
بازم معلوم نیس دارن مول بازی در میارن ..
کاور فوق العادست بخدا اون خار ها رو میبینید یعنی خار تو چشم تو شهر ما درست میکنن میدازن گردن بچه
(sm2) یاد پفک بیوگلز افتادم بیشتر ..
معلوم نیست دامن سما.. خار گل ..خ.ایه باقر(sm2)
خارای گل رو جدا کردن زدن کاور(sm2)
البته طعم کچاپ .. :l
این کافه چاوشی خیلی دیوثه ! تا عکس کاور رو کامنت زدم دیدم نوشته کاور اصلی تا دقایقی دیگر (sm2)
خدا نکنه تو آلبومو ریپ کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم میشه خاص و مفهومی کار کرد هم زیبا! اینکه فکر کنیم این دوتا جدا از همن اوج آماتور بودنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پایینن کاریشون نداشته باش دیوث خب اطلاع رسانی میکنن دیگه ..
بلوف نزن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه برنامه حمله چیدیم با بچه ها به پیج طراح کاور هنوزم دیر نشده میتونی نظرتو عوض کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا کاورو کوچیک میکنن فک میکنن سینجول نمیتونه بزرگشو دربیاره .. :l
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یکی از عجیب ترین آلبومای تاریخ روبه رو هستیم.
به جان خودم تو این مورد پشم های من که ریخت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول (sm19)
طرح كاور خوبه
نقل قول:
پاره کردی خودتو ، از جلوش url رو پاک کردی دیگه. ما اونموقع با این روش آهنگ کش میرفتیم کجا بودی (sm70) بعضی مواقع هم اسم پوشه حدس میزدیم چیزای جالب تر پیدا میکردیم (sm173)
البته این همه طرح نیست
مال خره؟(sm2)نقل قول:
نگو که بدتر از اینم هست (sm81)نقل قول:
(sm2)
امیره بیگزنده خو.خاراشو کندن بی سلاح شده(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) پسریم من خودم آهنگا قبل از ریلیز در آوردم ازش ..
کاور آلبوم بی نهایت مذخرفه
اغا اگه از کاور ناراضی هستین بگین بهم
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوق العاده میگم مذخرف تشریف داره دیگه خودت بگیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از کاور خوشم اومد چون بیوگلز خیلی دوس دارم .. :l
شبیه خط میخیه(sm2)
خار گله (sm70)
سلام دوستان من با پشتيباني بيپ تونز تماس گرفتم
گفت فردا شايد نباشه احتمالا پس فرداست....😔
کاور آلبوم زیباست
خب پس حمله قطعی شد ولی بازم میگم اینا خار گل هستن خیلی هم خوبن واسه این که طرف چشمت نزنه میندازن گردنشون
فردا آلبوم رو میزنم اگه نزدم دیگه هیچگونه صحتبی اینجا انجام نمیدم
صفاریان امسال دوباره به خودش جایزه میده