واسه تو دارم ناز میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه واییتکس هم ناز داره ؟(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه تو دارم ناز میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه واییتکس هم ناز داره ؟(sm2)
خیلی نامبر وانی خودتم میچسبونی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پست 2 و 3 و 5 بازیکن خوب نداریم و میشه گفت تعطیلیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کره ضعیف بود و حریف ایران نبود ولی شانسی بردن دیگه
مقصر اصلی باخت حامده
البته این بچیرویچ هیچی بارش نیست و دیدی که کمالیان روی نیمکت سیستم حمله دو دفاع رو میداد
مربی باید عوض بشه
به کی ؟ تو ؟(sm2)نقل قول:
برو لباس عروسکت رو بنداز وایتکس سفید بشه(sm2)
سفیده اسمه؟(sm54)
بابات همسن تو بوده دوتا بچه داشته خجالت بکش لوس(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامد امروز شده بود جرارد (sm120)نقل قول:
خدارُ شکر قراردادش تموم میشه این هفته باید عوضش کنن
چه کارشناسیم میکنه (sm2)
میگم نه نه جون شدی باور نمیکنی (sm70)(sm2)نقل قول:
آخه نه نه سپید (sm70) اون دوران خیلی وقته تموم شده(sm120)
باید بیخیال مربی صرب و کروات بشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]