الی دیوث تو که انقد ادعا داری بیا کمکم کن
اگه مشکلو حل کنی تو بجا من بیا فنلاند ببینم تو چه غلطی میکنی (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
الی دیوث تو که انقد ادعا داری بیا کمکم کن
اگه مشکلو حل کنی تو بجا من بیا فنلاند ببینم تو چه غلطی میکنی (sm120)
اصا تو رفتی فلاند چه غلطی کنی عنچیچک .. (sm2)
شما مارو گاب فرض کردی(sm2)
عنچیچک رو خوب اومدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرسی شعر نگو پاستیل تو هم فقط ادعایی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دونه دیگه هم بود اون یه خورده زیادی باز بود .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا به گوشات رسیده بود دیگه(sm2)نقل قول:
هر چی نصب کردم با کوکی ها همه رو حذف کردم ولی حل نمیشه (sm3)
میام فنلاند اکانت فیسبوکتو میکنم تو کیونتا ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو پاتو از ایران بذاری بیرون میان به عنوان جومونگ میبرنت پیش تسو کیونت بذاره (sm2)نقل قول: